Ericaparken 28, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Det sker kun sjældent, at du får mulighed for at få fingre i et af disse rækkehuse.

Boligen ligger i nærhed til Nymosen, som lokker til løbeture og skønne naturoplevelser. I området finder du også gode skoler og institutioner, som børnene vil have glæde af. Dette rækkehus er bestemt et af de bedst beliggende i bebyggelsen, da det ligger i sidste række væk fra Ericavej. Bebyggelsen har også en rigtig fin legeplads til børn og børnebørn.

Sælger har da også beboet denne ejendom siden 1972, hvor ejendommen blev bygget og siden har dannet ramme om et skønt familieliv.

Man bliver mødt af en lille hyggelig forhave, med nedgang til kælder og cykelskur. Indenfor er der en fin entre, med adgang til det første af husets to badeværelser. Køkkenet, som er af ældre dato rummer en fin spiseplads. Det vil være oplagt  at åbne endnu mere op , hvis man påtænker nyt køkken. Køkken/alrummet og stuen adskilles af trappen, som fører både til 1. sal samt kælderen. Stuen har en meget fin størrelse og vinduer i hele stuens længde. Fra stuen er der udgang til den sydvendte baghave, hvor der er mange smukke planter og buske.  

Første sal byder på hele fire værelser, samt badeværelse med badekar. To af værelserne har udgang til en dejlig  altan, hvor det er oplagt at lufte dynerne. Flere af værelserne har indbyggede skabe, så der er rigelig med opbevaringsplads.

Kælderen byder på et stort rum, som nok har været tiltænkt som gildestue, da det var meget populært i 70erne. Mulighederne er mange… Multirum, legerum til børnene, fitnessrum. Kun fantasien sætter grænser.

Dette er et hus, hvor man har mulighed for at sætte sit eget præg og skabe rammerne for familien, mange år fremover. Absolut et besøg værd!

 

 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Ericaparken 28, 2820 Gentofte

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.