Ericastien 20, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Eftertragtet kædehus, på 141 etagemeter, beliggende for enden af blind vej få minutters gang fra Nymosens grønne områder, samt Vangede Bygades gode indkøbsmuligheder.

Området byder på gode vilkår for at nyde naturen og alligevel være tæt på indkøb, skoler, daginstitutioner, offentlig transport og indkøb. Boligen er beliggende i 2820 Gentofte, og tilhører den børnevenlige Gentofte Kommune.

 Boligen er velegnet til den unge børnefamilie eller seniorparret, der ønsker gode funktionelle m2, gode udearealer uden for megen vedligeholdelse. Indretningen er med god stor entre, bryggers med egen indgang, hvor der er rigeligt med plads til vaskesøjle og opbevaring. Køkkenet har plads til spiseplads og har udgang til skønt lukket gårdmiljø hvor aftensolen kan nydes. Dagligstuen er sydvendt og har udgang til terrasse og adgang til 1 salen er via vindeltrappe i stuen. Tillige er der et gæstetoilet i stueplanet.

1 Salen er funktionelt indrettet med 2 gode børneværelser og et lyst flisebadeværelse med både kar og brus. Det store forældresoveværelse afslutter 1 salens utrolig veludnyttede arealer.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Ericastien 20, 2820 Gentofte

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.