Ericavej 163, st. 104., Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Velindrettet 50 kvm. med god stor altan – indflytningsklar!

I godt område i Vangede tæt på ’alting’ – fra indkøb i Vangede Bygade, offentlig transport (Kildebakke St.), idrætsforeninger, grønne pletter som Nymosen – og en rask cykeltur til København.

Oprindelig 1V ombygget til rigtig velindrettet 2V. Entré med indgang til lejlighedens gode kvadratmetre. Stor stue med vinduer i hele stuens bredde. Stuen har fin plads til både loungehjørne og spiseafdeling, desuden udgang via ny altandør til virkelig god og rummelig altan med plads til både lille pallesofa og altanbord – rigtig vendt for solen, så her nydes hele sommeren!

Soveværelse med plads til dobbeltseng og smart og praktisk RACKBUDDY tøjstativ ophængt fra ende til anden til hele garderoben. Desuden fransk glasdør mod stuen samt lille højtplaceret vægvindue mod køkkenet – fine detaljer der giver et elegant præg og lysindfald til rummet.

Hyggeligt lille køkken med fin bord- og opbevaringsplads vendt mod ejendommens svalegang. Godt badeværelse I gråt og hvidt med kar.

Velholdt ejendomskompleks med dejlige grønne fællesarealer og cykel-P, til lejligheden hører fint kælderrum og rigtig fint fælles vaskeri.

Oplagt til forældrekøb til den studerende i København eller på DTU eller til singlen der ønsker en dejlig, moderne og velindrettet bolig med skøn altan. Lige til indflytning!

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Ericavej 163, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.