Ericavej 36, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Vangedevilla – gode 206 etagementer til kun 3,775 mio. kr.

 Rødstensvilla med masser af muligheder beliggende centralt i Vangede tæt på indkøb, Vangede Station, skoler og indfaldsveje mod byen.

 God og velholdt villa i en gammel æbleplantage med 103 kvm. I stueplan og underetage i fuldt plan med højt til loftet og flere gode rum også til teenageren.

 Pæn og indbydende entré/hall med pæn trappe til kælderen og god plads til en hyggelig ankomst. Herfra adgang via dobbelte fløjdøre til den store lyse stue med plads til spisestue og dagligstue med sofaarrangement. Herfra udgang til terrassen også via fløjdøre. I stueplan finder du også masterbedroom og to værelser. Stort køkken med ordentlig spiseplads, god skabsplads og køkkenbord hvor der kan hakkes og snittes. Brusebadeværelse med opmuret bruseafdeling, her er klinker og hvide elementer samt vindue, der bidrager til et lyst miljø at stå op til.

 I den dejlige nemme have, omkranset af velholdt bøgehæk, kan du bl.a. nyde et gammel æbletræ fra plantagetiden. På den ugenerte sydvendte terrasse kan du nyde solen det meste af dagen.

 I den højloftede kælder finder du i dag vaskekælder, opbevaringsrum og kæmpe ‘gildesal’ – her er gode muligheder for at udnytte kvadratmetrene endnu bedre.

 Desuden fin indkørsel og muret garage.

 Her får du et sundt og gedigent hus til en super pris med masser af muligheder for at indrette hus til den store guldmedalje. Oven i hatten får man et trygt naboskab perfekt til børnefamilien. 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Ericavej 36, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.