Fjordstien 13B, Ølsted

Solgt

Beskrivelse

UNIKT SOMMERHUS TIL LIVSNYDEREN, DER VIL HAVE VAND, MARKER SOLNEDGANG & EN STEMNING DER IKKE FINDES ANDRE STEDER, DIREKTE TIL FJORDEN! SÅT DIG PÅ KYSSEBÅNKEN OG FÅ ALLE DISSE SANSEINDTRYK ….

Louisiana stemning på Nordsjællands bedste beliggenhed midt i Vikingeland. Sandstrand – Solnedgang – Lystfiskeri – Liebhaver sommerhus i Vikingeland.

For rigtig mange er dette drømmehuset. Beliggende med privat strandret ned til Fjorden

Efter at have indhentet inspiration fra flere rejser til Amerika tegnede en af tidens store arkitekter Hans Nielsen i 1959 Taryana til denne helt fantastisk smukt beliggende grund, og med så stor respekt for de smukke billeder naturen konstant byder på, mens tiden går stille og roligt går, og som tilkommer ejeren af huset, at nyde fra stort set hver en krog i huset. Med sine glasvægge, der giver fuldstændig uhindret havudsigt til flere sider, kan du nyde solnedgangen over fjorden, mens du sidder og spiser de skønneste fjordrejer, som du lige har strøget neden for huset. Her mærker du historiens vingesus og konfronteres til stadighed med de billeder og den komfort, der gjorde at Vikingerne valgte at bo netop her. Badevandet er altid mindst 4 grader varmere her end i Kattegat/ØRESUND, hvilket gør, at sommeren er et par måneder længere hér end ud til nævnte farvande. Husets indretning er ganske genial, fordi opholdsarealerne hænger sådan sammen, at man føler husets base som ét stort rum. Spisestue og køkken er åbent og sammenhængt med et svævende tag henover badeværelset. Udsigtssoveværelse med skabe. Meget gennemtænkt badeværelse med enestående funktionalitet. Lille værelse med ekstra sovepladser. Badeværelset er et kapitel for sig, ligesom vinkælderen er en ren gave. Køkken er genialt indrettet, fantastisk praktisk og falder helt naturligt ind i huset forløb. Fantastisk gennemtænkt arkitektur og lidt egoistpræget med en fantastisk udsigt over vandet mod solnedgangen, beklædt i smukt træ med kæmpestore glaspartier mod vandet, utroligt lyst og lækkert og med en medrivende og helt fantastisk energi.

Smuk enkel have fyldt af Rhododendron i mange farver som blomstrer over sommeren. Terrasser hele vejen rundt om sommerhuset i særdeleshed direkte til vandet. Udendørs pool med en del automatik, herunder opvarmning via solen. Lystfiskeren har det hele lige her, og kan stryge rejer og fange ål lige neden for huset. Ejeren har selv høstet en hel del fjordrejer og ål 10 meter ude i vandet og landet rigtig mange flotte havørreder ved hjælp af sin fluestang. Placeringsmæssigt er der meget at byde på. Fin golfbane 4 km. Tisvildeleje 9 km og City er ca. 40 minutter i bil, men med den nye Frederikssund motorvej, som vil ligge få minutteres kørsel herfra, skrumper afstanden ganske betydeligt. Sælges kun til liebhaver og besigtigelse alene efter forudgående aftale med medvirkende ejendomsmægler

DRØMMEN LEVER HER ….

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Fjordstien 13B, 3310 Ølsted

Info om foreningen

Annonceteksten er ved at blive opdateret.
Annonceteksten er ved at blive opdateret.

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.