Fredericiagade 16, mezz. th., København K

Solgt

Beskrivelse

EKSKLUSIV  EJERLEJLIGHED UDEN BOPÆLSPLIGT MIDT I FREDERIKSSTADEN!

Ejerforeningen: Ejendommen er omdannet fra kontor til bolig, og der blev i den forbindelse etableret 10 gennemrenoverede lejligheder alle tegnet af Lars Gitz architects. Ejendommen har hall, elevator, cykelkælder, depot rum, dørtelefon med kamera og moderne gårdmiljø.

Lejligheden: Denne lejlighed er beliggende i mezzaninen og byder på  255 m2 (heraf 80 m2 godkendt til erhverv)  med mange gennemtænkte og eksklusive løsninger samt materialer. Her kan der bl.a. nævnes Uno form køkken (Avantgarde serie) , Vola armaturer, Quooker, flotte hvide indbyggede skabe fra Poliform m.m. Gulvene i hele lejligheden er massive egetræsplanker fra Dinesen. Vandbåren gulvvarme sikrer ensartet temperatur og varmegenvindingsanlæg giver behageligt indeklima.

Fra entreen med indbyggede skabe, træder du ind i køkkenet, som er bygget op med skabsvæg med hvidevarer fra Miele. Emhætten er fra mærket Thermex og er hvid, for at lave så diskret en løsning som muligt. Stor kogeø med Corianplade og masser af bordplads. Med et par barstole i den ene ende kan alle være samlet under tilberedningen af maden. Fra køkkenet er der fransk  altan mod gården (mulighed for altan). I forlængelse af køkkenet og ud mod Fredericiagade finder du stor opholds- og spisestue. Derudover i alt tre gode soveværelser med indbyggede skabe samt i alt tre flotte badeværelser. Alle badeværelser er lyse og minimalistiske. På det store badeværelse er der et lækkert Philippe Starck-badekar og en glasbruseniche.

Underetagen byder på to store disponible rum, det ene med udgang til gården samt the køkken. Derudover walk in closet samt badeværelse.

Området: Med adresse på Fredericiagade kommer du til at bo i fantastiske, historiske omgivelser. Arkitektonisk set er Frederiksstaden især kendt for den gennemførte byplanlægning med Amalienborg og Marmorkirken som nogle af de mest prægtige bygningsværker. Kastellet, havnefronten og Kongens Have er fine, rekreative områder at spadsere i, mens Skuespillerhuset, Designmuseum Danmark og Bredgades gallerier er nogle af de nærmeste kulturtilbud.

SJÆLDEN UDBUDT EJERLEJLIGHED UDEN BOPÆLSPLIGT LIGE MIDT I FREDERIKSSTADEN!

LEVER DRØMMEN HER?

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Fredericiagade 16, 1310 København K

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.