Frederiksdalsvej 133A, Virum

4.795.000 kr
Åbent hus: Søndag 22/9 14:45-15:05

Beskrivelse

Virkelig skønt og hyggeligt halvt dobbelthus – centralt i Virum

Med god beliggenhed tæt på nogle af Danmarks bedste skoler, station, sportshaller, indkøb og ikke mindst skønne Frederiksdal Fribad finder du her en virkelig dejlig bolig i god stand med en rigtig hyggelig og ugenert have.

Du parkerer bilen i den flisebelagte indkørsel og går op ad trappen til det overdækkede glasvindfang og videre ind i husets entré, hvor du kan fortsætte ned i kælderen eller til førstesalen ad den gode trappe med trapperepos på 1. sal.

Hyggeligt, nyere køkken-alrum i lækre materialer holdt i sort og stål i forlængelse heraf en spiseafdeling med plads til spisebord. Store vinduespartier ud til forhaven med en skøn horisont at skue.

Køkkenet er i forbindelse med husets rummelig stue, der giver plads til flere hyggehjørner. Nyere brændeovn, installeret i 2018, er praktisk placeret mellem spisestue og stue og bidrager til den hyggelige stemning i stueplan.

Fine vinduespartier mod haven, som byder sol og lys inden for men som også giver adgang til terrassen med dens rosenpergola, der virker som en overdækning.

Førstesalen har en god rumfornemmelse uden skrå vægge, og her findes husets tre gode værelse. Det ene master soveværelse har plads til et stort garderobeskab og udgang til fin solaltan.

Pænt flisebadeværelse med naturklinker på gulv og vægge, bruseafdeling, hvid sanitet, gulvvarme og vindue til udluftning.

Dejlig og ugenert sydvendt have med masser af smuk og velholdt beplantning og fri udsigt til himlen.

Højloftet og tør kælder med fint værksted og kæmpe multirum til træning, gildesal eller hjemmekontor. Her er der også et ekstra badeværelse i forbindelse med pænt vaskerum.

Desuden større loftsrum til opbevaring og stor garage med indbygget udhus til haveudstyr og cykler.

Meget velholdt bolig med nyere fuger i gavlen og et tag med mange års levetid.

Det perfekte hjem til børnefamilien eller til parret, der ønsker god plads i skønne omgivelser!

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Frederiksdalsvej 133A, 2830 Virum

Dokumenter

  • Tilstandsrapport 25.08.2019
  • Salgsopstilling
  • Husinfo til tilstandsrapport
  • Energimærke 25.08.2019
  • Elrapport Frederiksdalsvej - 06.09.2019

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.