Frugtparken 17, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Dejlig, funktionel villa i Gentofte – masser af plads og store panoramavinduer.

Skøn Johan Christensen villa fra 1960 med central beliggenhed i et dejligt, roligt og grønt villakvarter få hundrede meter fra Bakkegårdsskolen og tæt på Vangede Bygade og Gentofte Sø. 744 kvm. velbeplantet og ugenert have. Der er desuden garage og carport til familiens biler.

Der er adgang til huset via to indgangsdøre – til daglig og fin brug. Pænt stort spisekøkken med hvide elementer i forbindelse med praktisk bryggers. Skøn kæmpe stor vinkelstue med panoramavinduer og udsigt til haven, her er plads til både spisestue i den ene ende og hyggelig sofastue i den anden med pejs og plads til den store bogreol. Herfra udgang til overdækket terrasse.

Fordelingsgang med fire dejlige værelser på den ene side, heraf et master bedroom – alle værelser har som noget særligt direkte udgang til haven! På den anden side af gangen to gode brusebadeværelser. Det ene med pæne grå vægfliser, det andet holdt i hvidt. Desuden et lille pulterkammer og fyrrum.

Der er lagt nye trægulve i 2010. Huset opvarmes med naturgas og fremstår i velholdt stand med mulighed for opdatering.

Kom og oplev et virkeligt dejligt sted il den store familie med brug for plads!

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Frugtparken 17, 2820 Gentofte

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.