Fuglegårdsvænget 65, st. th., Gentofte

Solgt

Beskrivelse

STOR 4 VÆRELSES EJERLEJLIGHED MED TO SOVEVÆRELSER, KØKKEN-/ALRUM, STORT BADEVÆRELSE SAMT UDGANG TIL FÆLLES TERRASSE UDBYDES NU TIL SALG!

På stille beliggenhed tilbagetrukket fra Fuglegårdsvænget finder du denne ejerlejlighed som oprindeligt er to 2 værelses lejligheder som er slået sammen. Lejligheden står indflytningsklar med stort badeværelse med brus, kar samt gulvvarme. Stort køkken-/alrum med opvaskemaskine og plads til det store spisebord. Derudover stor stue samt to gode soveværelser, hvoraf det ene har udgang til fælles terrasse / gårdhave.

Lejligheden har nyere termovinduer. Ejerforeningen har nyere tag og opvarmes med fjernvarme. Der er fællesvaskeri og tørrrerum samt fælles værksted i foreningen. Endvidere er der hele to tilhørende kælderrum.    

En rigtig god ejerlejlighed på god beliggenhed i Vangede som henvender sig både til det yngre par samt skilsmissefamilien.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Fuglegårdsvænget 65, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.