Fuglegårdsvænget 69, st. tv., Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Pæn og velholdt høj stue 2V i Vangede – centralt og grønt beliggende.

Tæt på såvel indkøb, station og grønne områder som Nymosen og Gentofte Sø finder du denne dejlige bolig. Roligt og ugenert beliggende i ejendommen uden forbipasserende trafik.

Du træder ind i en god og praktisk fordelingsentré med adgang til alle rum i lejligheden. Herefter fortsætter du ind i den store stue med plads til både spisebord og hyggeligt sofaarrangement. Godt soveværelse med plads til dobbeltsengen, klædeskab og skrivebord.

Pænt lyst køkken med hvide elementer og virkelig god skabsplads, der er desuden gaskomfur og opvaskemaskine.

Lyst, velholdt brusebadeværelse med hvide fliser og sanitet.

Lejligheden har fine plankegulve i entré og værelser.

Boligen ligger i en særdeles veldrevet ejendom og har brugsret til kælderrum, fælles vaskekælder og cykel-P. Sommeren kan nydes på den lille fælles havestykke/terrasse bag ejendommen.

Her på Fuglegårdsvænget får du en rigtig gedigen lejlighed med plads til parret, de studerende (dele), eller singlen i et hyggeligt kvarter med kun 15 min. til Nørreport.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Fuglegårdsvænget 69, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.