Fuglegårdsvænget 83, 1. th., Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Flot 2 værelses lejlighed på central, men stille beliggenhed i Vangede!

Allerede inden man træder ind i den flotte opgang mærker man den fredfyldte stemning trods en central beliggenhed tæt på grønne områder som Nymosen & Gentofte sø, indkøbsmuligheder samt Vangede S togs station, hvor du hurtigt og nemt kan komme ind til centrum (15 min. til Nørreport).

Lejligheden byder indledningsvist på en fin entre, med indbygget skab til overtøjet. Herfra er der mulighed for at træde ind i den store stue med et godt lysindfald, hvor man får glæde af aftensolen. Herfra er der kig til de grønne fællesarealer. Lejlighedens værelse har også en god størrelse, hvor der er plads til dobbeltseng, opbevaringsskabe samt arbejdsplads eller lignende. Derudover er der brusebadeværelse med hvideklinker og hvid sanitet. Afslutningsvis byder lejligheden på et ældre stort køkken med masser bordplads og hyggelig lille spiseplads.

Til lejligheden er der brugsret til kælderrum, cykelkælder, fællesvaskeri. Forældrekøb er tilladt, og vil være ideelt. Ejerforeningen er samtidig sund og veldrevet.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Fuglegårdsvænget 83, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Indehaver - Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.