Fuglegårdsvænget 89, 1. th., Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Smagfuld og nyistandsat – liebhaver 2V i Vangede.

Gennemgribende istandsat lejlighed med meget central og god beliggenhed i Vangede, tæt på løbeturen omkring Gentofte Sø, indkøb og station.

Lejligheden finder du i en pæn og veldrevet ejendom i grønne, rolige og velholdte omgivelser. Blandt andet er der nyere termovinduer.

Lille fordelingsentré med indbygget skoskab til bl.a. stilletter og sneakers samt indgang til alle lelighedens rum.

Dejlig ’hjørnestue’ med lys udsigt og plads til både sofahygge og spisebord. Super lækkert og stilfuldt soveværelse med nyere, kæmpe indbygget hvidt klædeskab med skydedøre, desuden cool skifervæg brugt som sengegærde. Virkelig pænt hvidt køkken i højglans med mørk bordplade, hvide metrofliser, gaskomfur til gastronomiske udfoldelser. Desuden god opbevarings- og arbejdsplads, nedfældet stålvask samt opvaskemaskine – på gulvet sort vinyl. Skønt og smagfuldt hvidt brusebadeværelse med metrofliser, stor chrom tallerkenbrus i loftet, indbyggede glashylder samt hvid sanitet.

Overalt sortmalede gulve som giver lejligheden et både moderne og hyggeligt look.

Til lejligheden er der brugsret til kælderrum, cykelkælder, fælles/vaskeri og udenfor får du en hyggelig fælles gårdhave hvor der er fælles grill og havestole. 

Hele lejligheden er istandsat med sans for god smag med f.eks. sort/hvide stikkontakter overalt. Perfekt lejlighed på 51 kvm. til dig eller jer, der sætter pris på at kunne flytte direkte ind i hyggeligt område med kun et kvarter til Nørreport Station.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Fuglegårdsvænget 89, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.