Fuglegårdsvej 43B, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

I smørhullet lige midt i mellem Nymosen og Gentofte Sø, tæt på daginstitutioner, Bakkegårdsskolen, Busses Skole, indkøbsmuligheder i Vangede Bygade og Gentoftegade finder du denne meget velholdte gulstens villa fra 1966, som nuværende ejer nænsomt har boet i og passet på gennem de sidste 33 år. Gode transportforbindelser til både city og Nordsjælland. Vangede S togs station ligger kun få minutters gang væk og buslinierne 176 og 192 går fra Fuglegårdsvej.

Villaen er tilbagetrukket og ligger ugeneret med meget charmerende syd- og sydvestvendt solrig have med et væld af smukke planter og træer.

Vel ankommet til ejendommen kan du parkere din bil i carporten, hvor du også finder to udhuse til alle dine haveredskaber. I indkørslen er der nyanlagte fliser.

Indbydende adgang til huset, hvor du både kan gå ind ad bryggersindgangen samt hovedindgangen. Det hele fremtræder originalt og utrolig velholdt. Du finder hele 4 værelser, bryggers, 2 toiletter, 1 badeværelse samt stor lys vinkelstue med udgang til den charmerende have og terrasse. Badeværelset byder både på kar samt bruseafdeling, som er lavet for nylig (2018). Køkkenet ligger opad vinkelstuen, så der er mulighed for at åbne lidt op såfremt du ønsker det. Huset har parketgulve, men sælger har haft væg til væg gulvtæpper i mange år.

I haven finder du udover den solrige terrasse ligeledes charmerende pavillon fra 2009. Villaen opvarmes med fjernvarme, som er anlagt i 2014.

Et rigtig godt hus i et attraktivt område.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Beliggenhed

Fuglegårdsvej 43B, 2820 Gentofte

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.