Fuglegårdsvej 6A, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Skøn villa – veludnyttet med plads til stor børnefamilie

146 kvm. Lækker murmestervilla med filset grå facade og helt nye zinktagrender og nyere vinduer. Sjældent godt udnyttet med hele 5-6 værelser. Tæt på by, Gentofte Sø og få kilometer fra København.

Husets hjerte er det kæmpe store og indbydende køkken-alrum med cool sort køkken fra 2014 med stort ‘industri’ stålkomfur og masser af bordplads til gastronomiske udfoldelser. Her er også plads til et stort spisebord som samlingspunkt for familie og venner – og lyset strømmer ind ad de mange vinduer. Fra alrummet er der adgang til dejlig stue, hvor den flotte, svungne trappe fører til 1. salen, ligesom der er udgang via dobbelte franske fløjdøre til træterrassen med masser af plads til at indrette sig hyggeligt.

1. salen består af fordelingsgang, forældresoveværelse og tre gode værelser. Desuden dejligt badeværelse i sandfarvede natursten og hvid sanitet og separat toilet, begge fra 2017.

Rigtig god og renoveret kælder med flisegulv, her er der hobbyrum, vaskerum og fyrrum. Desuden en lille ‘lejlighed’, ikke godkendt til beboelse, men fint disponibelt rum med plankegulve, lille badeværelse og køkken med spiseplads, som tidligere har været udlejet. Også ideelt til teenager eller aupair .

Haven er overkommelig, ugenert og hyggelig med frugttræer.

Kom og oplev en virkelig charmerende villa i rigtig god stand.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Fuglegårdsvej 6A, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.