Gassehaven 18, Holte

Solgt

Beskrivelse

ATTRAKTIVT RÆKKEHUS I GASSEHAVEN, TEGNET AF ARKITEKT PALLE SUENSON. HUSET ER BELIGGENDE CA. 300 METER FRA SØLLERØD NATURPARK OG GOLFBANEN.

Huset er opført i 1971 og er yderst velholdt af ejer som er den eneste ejer siden opførelsen i 1971. Huset fremtræder i gule mursten og med gult tegltag. Ved ankomst parkeres i den dobbelte, carport der ligger i sammenhæng med et rummeligt skur samt loftsrum til opbevaring.

Indgang til huset sker via vestvendt flisebelagt gårdhave, hvor der er plads til at nyde solen eller et glas vin. Mod øst finder du charmerende baghave med ældre beplantning og fliser.

Indretning, stueplan: Entre. Vestvendt værelse med indbygget skab. Brusebadeværelse med nyere sanitet. Stort lyst køkken-/alrum med loft til kip og brændeovn samt adgang til 1. sal. Fra køkken-/alrum er der direkte udgang til begge gårdhaver.

Endvidere stort østvendt værelse (oprindeligt 2 værelser) samt endnu et badeværelse, dette med kar og nyere sanitet.

Førstesalen byder på et unikt rum i form af et dejligt, lyst repos med fri udsigt til himlen. Rummet har samme gulvbelægning som køkken-/alrummet. Fra reposet er der adgang til en oprindeligt ca. 45 m2 stor, hyggelig stue med loft til kip. Stuen er i dag opdelt i stue samt værelse med indbyggede skabe.

Husets plantegning giver mange muligheder for at skabe nye ruminddelinger efter behov. Derfor ses også et væld af variationer i de ellers ens lignende rækkehuse i Gassehaven.

Huset opvarmes med naturgas. Flot tilstandsrapport og energimærke m.m.

ET SJÆLDENT UDBUDT OG VELHOLDT GASSEHAVEHUS PÅ UNIK BELIGGENHED. TÆT PÅ NATUR OG SKOV OG ALLIGEVEL KUN 15-20 MIN. FRA KØBENHAVN.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Gassehaven 18, 2840 Holte

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.