Gassehaven 20, Holte

5.190.000 kr

Beskrivelse

Velkommen til Gassehaven, en smuk rækkehusbebyggelse tegnet af arkitekt Palle Suenson. Bebyggelsen er kendt for sine unikke glasoverdækninger, lysindfald og karakteristiske gule mursten. Ejendommen Gassehaven 20 er i flot stand og yderst funktionelt indrettet. Her er tale om et rækkehus som henvender sig til et bredt publikum af kræsne købere.

Huset er flot istandsat. Her er lagt nyt glas i selve den store glasoverdækning, indsat lækkert køkken, lagt nye klinker i opholdsrummet, to nye badeværelser, så ejendommen fremstår indflytningsklar til de kommende ejere. Entré med adgang til gæstetoilet med lyse klinker. Herfra adgang til ejendommens fantastiske opholdsrum, lyst og med god rummelighed. Her er god plads til stort spisebord, flot køkken med rigeligt bordplads. Herfra er der udgang til baghaven. Via trappeløbet til 1. salen finder man det møblerbare repos, og herfra ind til den store stue med brændeovn. Tilbage i stueplan finder man to store soveværelser, samt et lækkert badeværelse med bruseniche. Ejendommens terrasse vender mod sydvest, således at her er et dejligt solrigt miljø det meste af dagen. Til ejendommen er der endvidere et mindre skur til opbevaring samt carport.

Endvidere er her kort afstand til København af E47, indkøb i Holte og Vedbæk, samt gode skoler og daginstitutioner.

#forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Gassehaven 20, 2840 Holte

Dokumenter

  • Tilstandsrapport 01.10.2018
  • Salgsopstilling
  • Energimærke 28.05.18
  • EL-rapport 04.06.18

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.