Gassehaven 21, Holte

5.295.000 kr

Beskrivelse

ARKITEKTTEGNET GASSEHAVE RÆKKEHUS I DET EFTERTRAGTEDE GASSEHAVEN

Bliv ”nabo” til Søllerød Golfklub’s smukke natur og fantastiske 18 hullers bane samt Søllerød Naturpark, som indbyder til de mest fantastiske gå-, løbe- eller cykelture. Alt dette finder du blot 20 min. fra København, som man kan komme ind til via S busserne på motorvejen.

Efter at have parkeret bilen i den tilhørende carport bydes man velkommen hjem af den hyggelige vestvendte gårdhave, hvor sommeraftenerne kan nydes. Fra ejendommens entré er der både adgang til pænt værelse med egen udgang og nyere flot bad med gulvvarme, flotte fliser og nyere sanitet. Husets ”hjerte” er helt sikkert det unikke køkken-/alrum, hvor familien kan samles til middage indendøre og stadig følge med i vejret udenfor gennem det unikke glasparti (skal opleves!). Alrummet er med loft til kip. Her er hyggen også sikret i form af brændeovnen, som man kan tænde op for, mens man laver mad fra det nyere og meget smukke køkken med et touch af industrielt udtryk. Fra køkkenet får du også adgang til baghaven, som vender øst. Her er der plads til leg for ungerne. Endvidere stort nyere og flot og praktisk bryggers med vaskemaskine, tørretumbler m.m. samt endnu et flot nyere badeværelse i samme look som det andet og endnu et værelse.

Fra køkken-/alrummet er der adgang til huset 1. sal, som indeholder stort repos som kan bruges som ekstra stue. Her er et fantastisk lysindfald og rummet byder til at du finder din ynglingsbog frem og fordyber dig. 1. salgen byder endvidere på stort stue med loft til kip samt endnu et stort værelse som nemt kan deles op i to såfremt man måtte ønske det.

Huset opvarmes med naturgas.

DETTE ATRAKTIVE RÆKKEHUS I GASSEHAVEN ER TIL DIG DER SØGER EN BOLIG TÆT PÅ NATUR OG SKOV, MEN SAMTIDIG MED BYLIVETS MANGE MULIGER INDEN FOR RÆKKEVIDE.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Gassehaven 21, 2840 Holte

Dokumenter

  • TR-LOGIQ-Gassehaven 21 2840 Holte
  • TR-LOGIQ-Gassehaven 21 2840 Holte
  • TilstandsRapport 07.02.2019
  • Salgsopstilling
  • Energimærke 11.02.2019
  • EM-LOGIQ-Gassehaven 21 2840 Holte
  • EM-LOGIQ-Gassehaven 21 2840 Holte
  • Eltjek 07.02.2019
  • EL-LOGIQ-Gassehaven 21 2840 Holte
  • EL-LOGIQ-Gassehaven 21 2840 Holte

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.