Gassehaven 27, Holte

5.195.000 kr

Beskrivelse

ATTRAKTIVT RÆKKEHUS I GASSEHAVEN, HUSET ER BELIGGENDE CA. 300 METER FRA SØLLERØD NATURPARK OG GOLFBANEN.

Huset er opført i 1978 og er istandsat af ejer gennem de sidste par år. Huset er underlagt lokalplan 100 og er bevaringsværdigt og fremtræder i gule mursten og med gult tegltag/glastag. Ved ankomst parkeres i den dobbelte carport der ligger i sammenhæng med et rummeligt skur.

Indgang til huset sker via flot vestvendt flisebelagt gårdhave, hvor der er plads til at nyde solen eller et glas vin. Mod øst finder du charmerende baghave, ligeledes med fliser og græs.

Indretning, stueplan: Entre. Vestvendt værelse med indbygget skab og direkte adgang til badeværelse. Endnu et nyere brusebadeværelse samt separat toilet. Østvendt stort værelse med kig til baghaven. Stort lyst køkken-/alrum med loft til kip samt adgang til 1. sal. Fra køkken-/alrum er der direkte udgang til begge gårdhaver.

Førstesalen byder på et unikt rum i form af et dejligt, lyst repos med fri udsigt til himlen. Rummet har samme gulvbelægning som køkken-/alrummet. Fra reposet er der adgang til en oprindeligt ca. 45 m2 stor, hyggelig stue med loft til kip. Stuen er i dag opdelt i stue samt værelse med indbyggede skabe.

Husets plantegning giver mange muligheder for at skabe nye ruminddelinger efter behov. Derfor ses også et væld af variationer i de ellers ens lignende rækkehuse i Gassehaven.

Huset opvarmes med naturgas. Flot tilstandsrapport og energimærke m.m.

ET SJÆLDENT UDBUDT OG VELHOLDT GASSEHAVEHUS PÅ UNIK BELIGGENHED. TÆT PÅ NATUR OG SKOV OG ALLIGEVEL KUN 15-20 MIN. FRA KØBENHAVN

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Gassehaven 27, 2840 Holte

Dokumenter

  • Salgsopstilling
  • EL-rapport 06.07.18
  • Tilstandsrapport 06.07.18
  • Energimærke 07.07.18

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.