Gassehaven 32, Gl. Holte, Holte

Solgt

Beskrivelse

EASY LIVING I SJÆLDENT UDBUDT ENDERÆKKEHUS,  211 GODE ETAGEMETER MED SØLLERØD NATURPARK I ”BAGHAVEN”!

På en af områdets bedste adresser finder I dette bevaringsværdige enderækkehus, tegnet af Palle Suenson, som er et af de meget få store Gassehavehuse med plads til hele familien. Huset ligger i Gammel Holte – direkte til Søllerød Golfklub og Søllerød Naturpark. Fra adressen er der cykelafstand til alt I skal bruge i Jeres hverdag med blandt andet indkøbsmuligheder under en kilometer fra adressen. Har I mindre børn ligger der en daginstitution for enden af vejen, og Trørødskolen finder I få hundrede meter væk. I det hele taget er her et rigtigt godt naboskab og specielt børnene i familierne finder nemt deres venner i nærmiljøet.

Som nævnt er huset placeret direkte til Søllerød Naturpark, som ligger i jeres baghave med et smukt naturrigt landskab og stier, hvor I kan gå lange ture. Huset byder på hele 211 etagemeter fordelt på to plan med plads til en større familie. I entréen bliver I mødt af et lyst og indbydende syn, da hele facaden op til kip er med glasvinduer. Her er der åben etageadskillelse til førstesalen, hvor I finder tre rummelige værelser og boligens to stuer. Den ene stue med brændeovn og den anden stue med direkte udgang til sydvendt gårdhave.

Tager I trappen ned I stueetagen, er der fra glasentréen indgang til et skønt originalt køkken-/alrum med snedkerfremstillede elementer – samme elementer som også ses i fadeburet og i bryggerset. I køkkenet er der god plads til samvær, og imens der kokkereres, kan børnene sidde omkring spisebordet og fortælle om dagens oplevelser. Fra køkken-/alrummet er der udgang til skøn terrasse og med kig over skovbæltet og det kuperede Gl. Holte. Derudover får I to badeværelser, som begge har varme i gulvet og et større disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder. Foran huset ligger en dobbelt carport samt en hyggelig forhave med flisebelagt sti op til hoveddøren. Et smukt, velholdt og rummeligt rækkehus med en utrolig attraktiv beliggenhed!

SJÆLDENT UDBUDT – KUN SOLGT 4 STK. DE SIDSTE 12 ÅR I DET FRIE MARKED – BEMÆRK DEN LAVE EJERUDGIFT.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Gassehaven 32, 2840 Holte

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.