Gassehaven 35, Holte

Solgt

Beskrivelse

Enestående mulighed for at komme til at bo nord for København i total nyistandsat arkitekttegnet hus i et roligt, naturskønt og attraktivt område. Og med kun 15 min kørsel til København.

Gassehaven i Gl. Holte  –  tegnet af arkitekt Palle Suenson –  er en unik rækkehusbebyggelse direkte ud til Søllerød golfbane og Søllerød naturpark. Karakteristisk er den lette glashusdel, der er gennemgående i to etager med 5 meter til loftet, hvilket giver et helt fantastisk lys og dejligt indeklima året rundt.

Huset på 143 m2 er godt udnyttet og byder på entré med garderobeskab, stort lyst køkken-alrum med brændeovn og smukt lysindfald. Forældresoveværelse med eget badeværelse og to ekstra værelser med tilhørende badeværelse. Det ene værelse er p.t. et gennemgangsværelse men kan nemt gøres til et separat værelse. De to værelser kan også slås sammen til ét stort. Der er direkte udgang til have fra alle tre værelser og fra køkken-alrum. På 1 sal er der mulighed for at tage plads i sofaarrangement og nyde det dejlige lys eller tage plads i den store opholdsstue foran brændeovnen.

Det sidste år har huset gennemgået en omfattende renovering til mindste detalje og med materialer udvalgt i smagfuld respekt for arkitektens oprindelige design. De rå murstensvægge er bibeholdt i den lyse glashusdel mens væggene i den øvrige del er pudset og malet hvide, hvilket giver et harmonisk og behageligt indtryk. Der er opsat nye gipslofter med indbyggede dæmpbare spots i alle værelser, baderum og entré. Vinduer og døre er skiftet, og der er nyt glastag med 3 lags termoruder på aluminumsramme. Den oprindelige gennemgående mørkegrønne farve indvendigt på træværk og glastag er udskiftet med lyst og hvidt. Gulvene i køkken-alrum og badeværelser har eksklusive italienske fliser med vandbåret gulvvarme. Køkkenet er fra Vordingborg med dybe, rummelige skuffer, der har fuldt udtræk og ”soft” luk. Køleskab og opvaskemaskine er indbygget. Ovnen er en Miele. Der er induktionskogezone og emhætten er en Tønsbergs by Jacobsen. Der er helt nyt naturgasfyr, nye hårde hvidevarer og alle el-kabler, el-tavle, kontakter og vvs er udskiftet. 

Trægulvene er nye eller slebet og behandlet med hvidpigmenteret sæbe. I forbindelse med den dobbelte carport er der et isoleret hobbyrum og et isoleret stort opbevaringsloft. Både foran og bagved huset er der nem lille have, med græs og fliseterrasse. Så der er er rig mulighed for at nyde solen fra morgen til aften. Huset ligger tilbagetrukket på lille stikvej i bebyggelsen, så der er ingen trafik eller støj.

En indflytningsklar bolig der absolut skal opleves.

 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Gassehaven 35, 2840 Holte

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.