Gassehaven 47, Holte

5.195.000 kr

Beskrivelse

ATTRAKTIVT SUPER BELIGGENDE RÆKKEHUS I GASSEHAVEN, TEGNET AF ARKITEKT PALLE SUENSON. HUSET ER BELIGGENDE PÅ DET SYDØSTLIGE "TORV" – MED BAGHAVEN MOD VEST. FÅ HUNDREDE METER FRA SØLLERØD NATURPARK OG GOLFBANEN!

Huset er opført i 1975 og har siden 1992 været hjem for de nuværende ejere. Ved ankomst parkeres i den dobbelte carport, der ligger i sammenhæng med et rummeligt udhus samt et stort loftsrum til opbevaring.

Indgang til huset sker via solrig østvendt flot brostensbelagt gårdhave, hvor der er plads til at nyde morgenkaffen. Mod vest finder i god baghave, hvor aftensmaden kan nydes, inden solen går ned.

Indretning stueplan: Fordelingsentre med god skabsplads med skabe fra Unoform. Østvendt soveværelse med indbygget skab samt adgang til badeværelse. Stort lyst køkken-/alrum med loft til kip samt velholdt Unoform køkken med alt i hvidevarer samt brændeovn ved spisebordet under trappen. Fra køkken-/alrummet er der adgang til begge gårdhaver.

Endvidere stort vestvendt soveværelse (oprindeligt 2) samt endnu et brusebadeværelse.

1. salen byder på et unikt rum i form af et dejligt lyst repos med fri udsigt til himlen. Fra reposet er der adgang til en 30 m2 stor hyggelig stue med loft til kip samt et 15 m2 værelse med skråvindue og kig mod øst.

Huset har fået udskiftet glastag (2015).

ET SJÆLDENT UDBUDT GASSEHAVE HUS MED ATTRAKTIV BELIGGENHED MED VESTVENDT BAGHAVE. TÆT PÅ NATUR OG ALLIGEVEL KUN 15-20 MIN. FRA KØBENHAVN.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Gassehaven 47, 2840 Holte

Dokumenter

  • Tilstandsrapport 07.01.19
  • Salgsopstilling
  • Energimærke 07.01.19
  • EL-rapport 07.01.19

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.