Gassehaven 65, Holte

4.900.000 kr

Beskrivelse

ATTRAKTIVT RÆKKEHUS I GASSEHAVEN, HØJT BELIGGENDE MED VESTVENDT BAGHAVE OG FÅ HUNDREDE METER FRA SØLLERØD NATURPARK OG GOLFBANEN.

Huset er opført i 1975 og er velholdt af ejer som har boet i huset siden 2006. Huset fremtræder i gule mursten og med gult tegltag. Ved ankomst parkeres i den dobbelte, carport der ligger i sammenhæng med et rummeligt skur samt loftsrum til opbevaring.

Indgang til huset sker via den østvendt brostensbelagte og hyggelige højtbeliggende gård, hvor der er plads til at nyde solen eller et glas vin. Mod vest finder du charmerende baghave med ældre beplantning og fliser. Fra haven er der udgang til fællesområde, hvor børnene kan boltre sig på legepladsen og fodboldbanen.

Indretning, stueplan: Rummelig entre. Forældresoveværelse med indbyggede skabe samt adgang til eget brusebadeværelse med hvide fliser, væghængt toilet m.v. Husets leverum er det store lyse køkken-/alrum med loft til kip og brændeovn samt adgang til 1. sal. Fra køkken-/alrum er der direkte udgang til begge gårdhaver. Køkkenet er det originale retro Gassehave køkken og vækker masser af gode minder hvis man er opvokset i 70’erne eller 80’erne..

I stueplan finder du yderligere 2 værelser samt endnu et badeværelse i samme stil som det andet badeværelse.

Førstesalen byder på et unikt rum i form af et dejligt, lyst repos med fri udsigt til himlen samt gårdhaverne og de grønne fællesarealer. Fra reposet er der adgang til en stor, hyggelig stue med loft til kip. Stuen er i dag opdelt i stue samt to gode værelser med skråvinduer.

Husets plantegning giver mange muligheder for at skabe nye ruminddelinger efter behov. Derfor ses også et væld af variationer i de ellers ens lignende rækkehuse i Gassehaven. Dette hus har således 5 soveværelser.

Huset opvarmes med naturgas.

ET VELHOLDT GASSEHAVEHUS PÅ UNIK BELIGGENHED. TÆT PÅ NATUR OG SKOV OG ALLIGEVEL KUN 15-20 MIN. FRA KØBENHAVN.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Gassehaven 65, 2840 Holte

Dokumenter

  • TR-LOGIQ-Gassehaven 65 2840 Holte
  • TilstandsRapport
  • Salgsopstilling
  • EnergiMaerke
  • EM-LOGIQ-Gassehaven 65 2840 Holte
  • Eltjek
  • EL-LOGIQ-Gassehaven 65 2840 Holte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.