Gassehaven 91, Holte

Solgt

Beskrivelse

Enestående mulighed for at komme til at bo nord for København i unikt arkitekttegnet hus i et roligt, naturskønt og attraktivt område. Og med kun 15 min kørsel til København.

Gassehaven i Gl. Holte – tegnet af arkitekt Palle Suenson – er en unik rækkehusbebyggelse direkte ud til Søllerød golfbane og Søllerød naturpark. Karakteristisk er den lette glashusdel, der er gennemgående i to etager med 5 meter til loftet, hvilket giver et helt fantastisk lys og dejligt indeklima året rundt.

Huset på 148 m2 er godt udnyttet og byder på entré, stort lyst køkken-alrum med smukt lysindfald. Fra køkken-alrummet er der direkte udgang til gårdhave mod vest samt baghaven mod øst.

Stort forældresoveværelse (oprindeligt 2 værelser) med eget badeværelse. Derudover endnu et stort værelse samt gæstebadeværelse.

På 1 sal er der mulighed for at tage plads i sofaen på reposen og nyde det dejlige lys eller tage plads i den store opholdsstue foran pejsen. Der er mulighed for at etablere et ekstra værelse i stuen.

Sælger har skiftet tegltag og tagrender (2015), glastag til energiglas (2010), facade i glashus mod vest, energiglas (2012), pejs i stue fra Phillips pejse, nye egeparket gulve i de to værelser i stueplan samt markise mod vest. Der er ligeledes foretaget hulmursisolering.

Husets beliggenhed er en af de bedste af etape 1 husene med bl.a. kig til golfbanen.

Der er desuden stort carport med plads til to biler, indbygget skur samt plads til opbevaring i kippen i carporten.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Gassehaven 91, 2840 Holte

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.