Gothersgade 93, 4. th., København K

Solgt

Beskrivelse

Smuk klassisk og istandsat drømmelejlighed med udsigt over Kgs. Have.

Her vågner du op til en fantastisk udsigt over en af Københavns smukkeste parker, hvor du kan følge årstidernes skifte fra første parket. Ejendommen fra 1883 er beliggende midt på Gothersgade ca. midt for Kongens Have, så man er tæt på både statelige Kongens Nytorv og indre by men samtidig også lidt væk fra det det mest larmende byliv.

Lejligheden er en klassisk herskabslejlighed der de seneste tre år er totalrenoveret med nyt bad i 2016, køkken i 2014, ligesom også gulve, vægge, el er renoveret i 2014. Boligen fremstår således flot, lys og indflytningsklar. Ved ankomst træder man ind i en mindre entré med adgang til soveværelse og et mindre børne-/arbejdsværelse. Fra entreen går man videre ind til køkken-alrummet som er lejlighedens hjerte og omdrejningspunkt. Køkkenet er udført i flotte, lyse materialer og passer sammen med lejlighedens stil. Fra alrummet er der via fløjdøre adgang til stuen, der har en uhindret og magisk udsigt over Kongens Have. Bagerst i lejligheden er der et nyere badeværelse holdt i gråt og hvidt med store flotte gulvklinker, bruseafdeling og vaskemaskine.

Fra lejlighedens bagtrappe er der adgang til loftet og til ejendommens lækre fælles tagterrasse indrettet med stilfulde møbler. Her kan udsigten over byens tage nydes til fulde under åben himmel.

De 99 kvm. har en super planløsning og alle kvadratmetre er udnyttet optimalt, ligesom lejligheden er præget af fine, klassiske detaljer som radiatorskjuler, franske fløjdøre, flotte plankegulve og gennemtænkte detaljer. Ejendommen fremstår velholdt og ejerforeningen er veldrevet.

Dette er en unik perle med en ekstraordinær beliggenhed og udsigt!

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Gothersgade 93, 1123 København K

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.