Granlien 7, København NV

Solgt

Beskrivelse

Hyggelig villa på børnevenlig vej – 909 kvm. grund i Kbh. NV

Unik beliggenhed tæt på Utterslev Mose og kun 6 km. fra Rådhuspladsen. Med andre ord får du både natur og by i én med denne sjældne og centrale beliggenhed. Boligen er opført i klassisk stil i 1927 på hele 909 kvm. grund med masser af sol og velbeplantet have med bl.a. flere frugttræer – og det hele kan nydes på en af havens to terrasser.

Du træder ind i villaens vindfang med lille garderobe og trappe til 1. salen. Stor dejlig stue med brændeovn og flere fag vinduer til den hyggelige forhave med carport/garage og den charmerende børnevenlige stillevej. Dejligt køkken holdt i hvidt og kirsebærtræ med hvidevarer af stål og god arbejdsplads og opbevaring. Her kan kokkereres med udsigt til det grønne og med udgang direkte til den skønne træterrasse.

Førstesalen indeholder to gode værelser og badeværelse med god bruseniche. Fra det store soveværelse er der udgang til balkon.

Underetagen byder på fyrrum, ekstra toilet, værkstedsrum, stort opbevaringsrum samt kontor. Sælgeren har gennem de seneste årtier passet godt på villaen, men villaens nye familie kan selv opdatere og sætte præg på deres nye hjem (og eller bygge til).

Forvent lidt mere…

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Granlien 7, 2400 København NV

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.