Herredsvej 52, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

UDSØGT FAMILIEVILLA MED 291 FLOTTE ETAGEMETER UD TIL GAMMELMOSEN

Kom med til Herredsvej 52, hvor vi udbyder denne flotte, hvidpudsede villa med hele 291 etagemeter. Her bliver I en del af det mest populære villakvarter i området, som især børnefamilien vil værdsætte. På Herredsvej er der nemlig altid en legekammerat over hækken, og der afholdes ofte vejfester, hvor voksne og børn samles til sjov i nabolaget. Og med den fredede Gammelmosen i kulissen har man det dejligste nærmiljø, bogstaveligt talt i baghaven, der frister med gåture og naturskønne oplevelser.

Denne charmerende ejendom fremstår godt vedligeholdt med lav ejerudgift og lave anvendelsesudgifter. Villaen har i ‘12 fået nyt tag med solceller (på den gamle ordning), mens boligen er udvidet i ‘16 med en lækker, ny tilbygning, som giver hjemmet en luksuriøs ekstradimension.

Villaen råder over et stueplan på 198 m2 samt 93 m2 i underetagen, der præsenterer sig lys og brugbar. Her får man en selvstændig udgang til haven, mens der er naturlig samhørighed med stueetagen. Underetagen er indrettet med eget badeværelse med gulvvarme, et stort vaskerum, foruden tre gode, disponible lokaler, der kan udnyttes kreativt.

Derudover hører en 55 m2 stor tidligere garage som i dag benyttes som anneks/værksted, der er isoleret og pudset, så udtrykket lægger sig nøjagtigt op ad boligen. De lyse omgivelser åbner for bl.a. hobbyværksted, privat festlokale eller atelier.

Boligens stueetage byder velkommen til en lys og møblerbar entre, der giver adgang til et soveværelse, køkkenalrummet og det store, nyere badeværelse. Badeværelset emmer af velvære med indlagt gulvvarme og et lækkert, nordisk design. Her får man eksklusivt armatur fra Massuad, Philip Stark badekar samt et luksuriøst bruseafsnit fra Unidrain GlassLine.

Overalt ligger massive Douglas plankegulve, som ligeledes fylder det indbydende køkkenalrum. Her får man en skøn brændeovn og udgang til den store, hævede terrasse mod sydvest, der venter lige uden for stuen. Terrassen er lagt med jatobatræ og veludstyret med både terrassevarmere og en ny kvalitetsmarkise fra ‘17.

INVITA-køkkenet ligger som en del af stuen med alle hårde hvidevarer og toppet med amerikansk valnøddetræ.

Den dejlige tilbygning udfolder sig med gulvvarme, IHC EL-anlæg, en kæmpemæssig ekstrastue og to store soveværelser, hvoraf det ene allerede er forberedt til opdeling i to. Stuen nyder egen udgang til haven, et herligt vue direkte til Gammelmosen samt fire ovenlysvinduer fra Velux Integra med fjernstyring, der giver rummet et pragtfuldt lys og en flot volumen.

Hele herligheden er omgivet af en lukket have, hvorfra man kan etablere låge direkte ud i Gammelmose, som flere på vejen har benyttet sig sig.

Beliggenheden er helt ideel med daginstitutioner, skoler og idrætsforening i nabolaget, det hyggelige bytorv med indkøb i gåafstand og kun 3 km til Lyngby Hovedgade. Desuden er der 10 min. gang til Kildebakke St., mens det er nemt at komme på motorvejen.

Velkommen! #Forventlidtmere 

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Herredsvej 52, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.