Hestefolden 1, Holte

10.500.000 kr

Beskrivelse

YDERST ROMANTISK VILLA I HJERTET AF SØLLERØD – LUKKET OG SOLRIG HAVE!

Her er det hele: Flot rødt tegltag, hvidpudset facade samt småsprossede nyere termovinduer. Yderst præsentabelt kvarter i det gamle Søllerød med kort afstand til gode skole-/fritidsordninger, naturskønne områder ved Søllerød Naturpark, Det Danske Schweiz og Kirkeskoven.

Her er al den charme og idyl, som man kan ønske sig. Hertil en nydelig og velholdt stand samt en god og alsidig planløsning. Kan indrettes hyggeligt til et ægtepar eller en enlig, men også nemt bruges af familie med 2-3 børn.

En meget velplaceret matrikel her på hjørnet af Søllerødvej med et overraskende langt kig mod trætoppene på den anden side af dalen i ”Det Danske Schweiz”. Kom endelig indenfor og oplev udsigten, stemningen og atmosfæren, – den er noget helt særligt!

Dejligt ankomstparti med god plads til parkering af biler, carport og rigtig hyggelig ”gårdsplads”/terrasse. Skøn sydvendt have med en følelse af at bo på toppen af Søllerød med god plads omkring dig, højt til himlen samt fred og ro. Romantisk og velanlagt vestvendt gårdhavemiljø.

Villaen byder dig velkommen med sine smukke proportioner, skodder, hvide facader, tegltag, småsprossede termovinduer, mv. Lys og indbydende fordelingsgang/hall med trappe til 1. sal. Herfra døre til begge de sydvendte stuer, som ligge en suite ud mod haven. Meget smukke stuer med skønne vindues- og dørpartier mod haven. Havestuen er placeret mod vest og giver masser af lys. Tilbage fra hall’en er der adgang til badeværelse, stort soveværelse, gæstetoilet, arbejdsværelse, gæsteværelse/teenageværelse, bryggers samt velindrettet køkken. Ja, – et væld af indretningsmuligheder, så det kan tilpasses perfekt til beboerne!

På 1. sal er der stor repos med plads til legerum (med gode muligheder for opdeling til ekstra værelse). Der er dog pt. åbent til værelse med adgang til toilet. Endvidere stort værelse og depotrum.

Et skønt kvarter for dem som ønsker fred og ro samt trygge børnevenlige villaveje. Her høres fugle sang og nærheden til skoven nydes.

Søllerød er præget af historisk eksklusiv stil, smukt kuperet landskab, store skove og søer samt de flotte gamle bygninger, bl.a. Søllerød Kro og Kirke, palæerne i renæssance stil, gadekæret, m.v. Rig mulighed for gåture, cykelture, løbeture og fisketure. Holte Tennisklub og Søllerød Golfklub ligger ligeledes lige om hjørnet. Gå afstand til Nærum Gymnasium, Vangeboskolen, Vangebo børnehave/vuggestue. Gode busforbindelser lige om hjørnet og hurtig tilkørsel til motorvejsnettet samt kort afstand til Holte Station og Midtpunkt samt Nærum Vænge Torv med mange spændende indkøbs muligheder.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Hestefolden 1, 2840 Holte

Dokumenter

  • Tilstandsrapport 12.06.17
  • Salgsopstilling
  • Energimærke 12.06.17
  • EL-rapport 12.06.17

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.