Hestefolden 2, Holte

10.500.000 kr

Beskrivelse

Stilren villa fra 2015 med A2020 energimærkning, på den skønneste beliggenhed i Søllerød!.

I rolige omgivelser, centralt i Søllerøds smukke grønne natur ligger denne smukke og stilrene villa fra 2015, på tilsvarende skøn grund på 1.032 m2.

Du ankommer til boligen gennem den store, elektriske smedejernsport, videre til hoveddøren og den integrerede garage med plads til to biler. Så snart du træder ind i huset, oplever du det lange view gennem hele huset. Først finder du et værelse/kontor på din venstre hånd og derefter to yderligere værelser samt badeværelse på din højre. I forlængelse af værelserne finder du huset hjerte, det store køkken/-alrum med loft til kip. Herfra er der adgang til haven og to fantastiske terrasser på begge sider af huset, hvor du kan nyde solen og haven fra morgen til aften. Fra køkken/-alrummet er der via trappe adgang til master bedroom, der ligger over stuen og som ligger i forbindelse med endnu et stort badeværelse. I forlængelse af køkken-/alrummet finder du charmerende stue, hvor der er plads til hygge for hele familien.

Fra gangen finder du også bryggerset og den store indbyggede garage.

Ejendommen har energimærke A2020 og opvarmes med jordvarme og solceller, hvilket giver et beregnet varmeforbrug på kun kr. 4.873!

Er drømmen en energirigtig og stilfuld ejendom i de skønneste omgivelser, så er Hestefolden 2, absolut et besøg værd.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Hestefolden 2, 2840 Holte

Dokumenter

  • Salgsopstilling
  • El-rapport 27.02.18
  • Tilstandsrapport 27.02.18
  • Energimærke 16.07.15

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.