Hjortekærsvej 12, 1., Kgs. Lyngby

5.495.000 kr
Nyhed

Beskrivelse

Fortryllende villalejlighed ved Dyrehaven med altan og direkte nedgang til egen have

En fantastisk rumfornemmelse, god beliggenhed, egen privat have og elegante indretningsdetaljer. Det er blot nogle af de nøgleord, som bedst beskriver denne ideelle anpart, der venter jer på Hjortekærsvej 12, 1.sal.

Denne velholdte ejendom imponerer med sin herskabelige atmosfære med nymalet facade og høje sprossede vinduespartier. Den bevaringsværdige bolig er oprindeligt fra 1930 og er løbende blevet gennemgående renoveret med respekt for ejendommens historie. Her venter jer en boligoplevelse ud over det sædvanlige!

Indenfor hoveddøren mødes I af en indbydende hall med en smuk trappe op til lejligheden. Entréen har mulighed for opbevaring af sko og jakker, og fra entréen breder boligen sig ud med 125 skønne kvm, der byder på en moderne indretningsstil med flotte plankegulve og gode detaljer som f.eks. nye skunkreoler og indbyggede skabe samt radiatorskjulere – alt sammen i harmoni med boligens særlige stemning.

Det smukke stuerum fungerer som boligens naturlige samlingspunkt, hvor tre franske døre fylder rummet med et naturligt lysindfald, mens loft til kip med synlige bjælker næsten er et kunstværk i sig selv, og i de mørke vinteraftener spreder brændeovnen sin varme og hygge. Ved siden af stuen finder I det store køkken-alrum, hvor snakken går rundt om spisebordet, mens I tilbereder familiens favoritter i det elegante Vordingborg køkken af nyere dato med halvø, vinkøleskab, Quooker og ideelle arbejdsforhold – og om morgen kan I nyde en lækker brunch på alrummets østvendte altan, hvor der er direkte adgang til egen have.

Den lyse stil fra køkkenet fortsætter på det store badeværelse, som har gulvvarme og separat bruseniche, og etagen afrundes af to gode værelser med indbygget skabsplads. Som en ekstra, glædelig overraskelse har hjemmet en fantastisk hems med mange muligheder, ligesom der kan skabes et rum yderligere i stuen. Alternativt er der mulighed for at flytte køkkenet til den nuværende spiseafdeling og dermed skabe et aflangt køkken i forlængelse af altanen, hvorefter der kan etableres et godt værelse i den nuværende køkkenafdeling.

Til lejligheden hører desuden en hyggelig, tilbagetrukket, privat have, hvor I finder et udhus og et bryggers. Udhuset er flot istandsat og isoleret, hvilket gør rummet til en skøn havestue eller fx kontor, mens bryggerset har vaskesøjle og loftsrum med ekstra opbevaringsmuligheder. Derudover er der mulighed for husdyr. Til boligen hører endelig en stor fælles garage og parkeringsplads.

Hele herligheden komplimenteres af en naturskøn og børnevenlig beliggenhed! Blot 500 meter fra adressen starter Dyrehaven ved Fortunen og Ermelunden, hvor I kan tage på skønne gå- og løbeture blandt de gamle egetræer. Hvis der er børn i husstanden, vil I glædes over områdets gode skolemuligheder samt skovbørnehave, gymnasium og rideskole indenfor 600 meter, mens Lyngbys storcenter og pulserende caféliv ligeledes ligger inden for gåafstand – og som prikken over i’et har I ideelle transportmuligheder med afkørsel til Helsingørmotorvejen inden for 1 kilometer, samt 3,5 kilometer til Klampenborg St.

Velkommen hjem!

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Hjortekærsvej 12, 2800 Kongens Lyngby

Dokumenter

  • Tilstandsrapport 09.11.2019
  • Salgsopstilling
  • Energimærke 2011-02-11
  • Elinstallationsrapport 09.11.2019

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.