Jagtvej 85A, 1.th. København N.

Solgt

Beskrivelse

Moderne ”byhus” i 3 plan på 218 etagemeter med egen terrasse – en unik mulighed for at erhverve en grøn oase i byen.

Ejendommen Jagtvej 85 er oprindeligt opført i 1880 og har, inden den blev omdannet til systue og senere supermarked, haft en gloværdig fortid som et kendt spillested. ”Zigeunerhallen” husede op til 1950’erne en af de bedste kendte danske variete-forestillinger, og på det tidspunkt lyste navnet Zigeunerhallen op på facaden. I den periode var der optræden af blandt andre Victor Borge, Raquel Rastenni, Holger »Fællessanger« Hansen og Johannes Wahl. Også Svend Nicolaisen og hans orkester fandt man her – og det var ikke mindst her, at violinisten Wandy Tworek blev kendt som trækplaster gennem 12 år før og under Anden Verdenskrig.

Ejendommen er efter en kraftig brand i 2012 om- og tilbygget så den i dag rummer en dagligvarebutik og 5 spændende lejligheder.

Lejligheden er beliggende lige ved Nørrebros Runddel og Assistenskirkegården, i et område der gennem de senere år har gennemgået en enorm udvikling. I dag er det et spændende og kreativt område hvilket man bl.a. oplever på Jægersborggade, kun få hundrede meter derfra. Beliggenheden gør det nemt at komme både ind og ud af byen og i løbet af 2019, åbner der en Metrostation 100 meter fra lejligheden, som er en del af den nye Metro Cityring.

Når man står på gaden foran ejendommen, fornemmer man byens puls. Men lige så snart man går gennem den lille korridor og ind i gården, oplever man hvordan freden sænker sig. Lejligheden er i 3 plan og kan bedst af alt sammenlignes med et byhus.

I gården går man op ad en lille trappe til bygningens 1. sal. hvor man træder ind i lejligheden. Her har man en god entré, et bryggers og et stort badeværelse samt et stort værelse.

Man fortsætter videre op til 2. salen, hvor man kommer op i store køkken alrum hvor der er et flot sort køkken fra Køkkensnedkeren med corian bordplade. Loftshøjden på over 3 meter, er noget ud over hvad man normalt forventer i denne type bolig og giver en fantastisk rummelig fornemmelse. Fra køkken-alrum er der udgang til lejligheden tagterrasse – en oase midt i byen hvor man har en dejlig udsigt over en stor, grøn gård. Terrassen er vestvendt, så man kan nyde både eftermiddags- og aftensolen. Fra køkken-alrum er der endvidere adgang til endnu et badeværelse, samt 2 fine værelser.

3. salen (ikke godkendt til beboelse) består af ét stort rum hvor der er åbnet op til kip. De 6 veluxvinduer giver et fantastisk lys og en dejlig rumfornemmelse.

I hele lejligheden er der Egetræs lamelplanker og der er genvexanlæg.

Dette er en unik mulighed for at få en bolig ud over det sædvanlige.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Jagtvej 85A, 2200 København N

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.