Kærvangen 6, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Denne ejendom er roligt beliggende på en stille villavej centralt i Vangede. Området med nem adgang til offentlige transportmuligheder, Munketorvets indkøbsmuligheder, gode skoler og ikke mindst fritidsaktiviteter.

Boligen er den oplagte bolig til parret der starter med små børn og ønsker muligheder frem for begrænsninger. Der bydes varmt velkommen indenfor i entreen der fungerer som bindeled for hele stueetagen. Herfra er der adgang til de 2 værelser, begge med indbyggede skabe, og det  Ydermere kan man træde direkte ind i det funktionelle arbejdskøkken som ligger med mulighed for at kunne åbnes ind til den bagvedliggende spisestue. Sidst men ikke mindst er der stor dagligstue som ligger med udgang til den overdækkede, sydvendte terrasse, og samtidig mulighed for opdeling af stuen således at der kommer et værelse mere i stueplan. Kælderen er godt disponeret med både gæstetoilet, værksted, gæsteværelse mulighed for teenageafdeling og selvfølgelig også god opbevaringsplads. 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Kærvangen 6, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.