Kildeåsen 20, Holte

4.695.000 kr

Beskrivelse

GEDIGEN OG SPÆNDENDE EJENDOM FOR ENDEN AF LUKKET VILLAVEJ TÆT PÅ SØLLERØD NATURPARK

Ejendommen er på 157 kvm og i indbydende sydlandsk stil med skøn have for enden af lukket vej her i kvarteret mellem Søllerød Golfklub og Trørødskolen.

Inspireret af Jørn Utzon’s spanske huse og opbygget i 5 kvadrater med fantastisk veludnyttet indretning. Skøn kontakt med haven i form af flere udgange direkte til terrasser. Meget ugeneret have med sol hele dagen og skøn aftensol. Flot og praktisk indgangsparti med stor carport – så man kan gå tørskoet ind med indkøbsposer. Bag villaen stort isoleret udhus.

Det fantastisk køkken alrum er husets hjerte. Store flotte ovenlysvinduets giver enormt lysindfald og energi til hele huset. Dette bruges som spisestue og er i åben forbindelse til pænt køkken og til opholdsstuen. Herudover 2 børneværelser i det ene kvadrat og forældresoveværelse samt badeværelse i et andet. Entre med garderobeplads og adgang til gæstetoilet samt bryggers med vaskesøjle, etc.

Skønt grønt kvarter med børnevenlige villaveje. Indbydende nem villa til et par eller en børnefamilie med 1-2 børn.

Der er elektrisk gulvvarme under alle de smukke, rustikke og klassiske klinker (undtagen entre, gæstetoilet og bryggers). El-radiatorer i værelserne samt super brændeovn centralt i villaen. Man kan evt. supplere med en varmepumpe, som kan placeres diskret i opholdsstuen. 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Kildeåsen 20, 2840 Holte

Dokumenter

  • Tilstandsrapport 30.04.2019
  • Salgsopstilling
  • EnergiMærke 27.08.2019
  • El eftersynsrapport 30.04.2019

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.