Kildeåsen 20, Holte

4.695.000 kr
Åbent hus: Søndag 22/9 14:40-15:00

Beskrivelse

GEDIGEN OG SPÆNDENDE EJENDOM FOR ENDEN AF LUKKET VILLAVEJ TÆT PÅ SØLLERØD NATURPARK

Ejendommen er på 157 kvm og i indbydende sydlandsk stil med skøn have for enden af lukket vej her i kvarteret mellem Søllerød Golfklub og Trørødskolen.

Inspireret af Jørn Utzon’s spanske huse og opbygget i 5 kvadrater med fantastisk veludnyttet indretning. Skøn kontakt med haven i form af flere udgange direkte til terrasser. Meget ugeneret have med sol hele dagen og skøn aftensol. Flot og praktisk indgangsparti med stor carport – så man kan gå tørskoet ind med indkøbsposer. Bag villaen stort isoleret udhus.

Det fantastisk køkken alrum er husets hjerte. Store flotte ovenlysvinduets giver enormt lysindfald og energi til hele huset. Dette bruges som spisestue og er i åben forbindelse til pænt køkken og til opholdsstuen. Herudover 2 børneværelser i det ene kvadrat og forældresoveværelse samt badeværelse i et andet. Entre med garderobeplads og adgang til gæstetoilet samt bryggers med vaskesøjle, etc.

Skønt grønt kvarter med børnevenlige villaveje. Indbydende nem villa til et par eller en børnefamilie med 1-2 børn.

Der er elektrisk gulvvarme under alle de smukke, rustikke og klassiske klinker (undtagen entre, gæstetoilet og bryggers). El-radiatorer i værelserne samt super brændeovn centralt i villaen. Man kan evt. supplere med en varmepumpe, som kan placeres diskret i opholdsstuen. 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Kildeåsen 20, 2840 Holte

Dokumenter

  • Tilstandsrapport 30.04.2019
  • Salgsopstilling
  • EnergiMærke 27.08.2019
  • El eftersynsrapport 30.04.2019

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.