Kildebakkegårds Allé 66D, Søborg

3.185.000 kr

Beskrivelse

85 kvm. velindrettet rækkehus i Søborg – med sydvestvendt terrassehave

Godt rækkehus på Kildebakkegårds Allé på grænsen mellem Vangede og Søborg. Dermed tæt på stationen og ikke mindst indkøbsmuligheder på Søborg Hovedgade med dens mange muligheder fra små specialbutikker til indkøbscenter.

Der er to indgange til huset, den ene via det praktiske bryggers med vaskemaskine, fryser, vask og masser af skabsplads m.v. Den anden indgang er til husets fordelingsentré med videre indgang til stuen og til det pæne store, hvide badeværelse med kar, nye Grohe-armaturer og gulvvarme. Stort åben køkken-alrum i åben forbindelse med stueafdelingen med spiseplads og stueområde og en dejlig brændeovn, der fordeler varmen godt i huset. Adgang til haven via dobbelte fløjdøre. Midt i dette alrum er trappen nærmest skulpturelt placeret med opgang til 1. salen.

På 1. salen træder man op i et godt rum med hjemmekontor og bibliotek samt to gode soveværelser med skrå vægge, fritlagte hanebånd, nyere Velux-vinduer og plads til garderobeskab.

Fin lille ugenert syd-vestvendt have med træterrasse og hyggelig beplantning. Her er masser af plads til Weber grill og hyggestunder i sommersæonen.

Til rækkehusene hører et fælles parkeringsområde med egen carport og udhus.

Huset er grundlæggende i meget fin stand og har en meget god tilstandsrapport.

Kom og oplev en rigtig skøn og veludnyttet bolig. Perfekt til de, der søger fred og ro i et hus der er let at vedligeholde, med en flot tilstandsrapport og med en overskuelig lukket have.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Kildebakkegårds Alle 66D, 2860 Søborg

Dokumenter

  • Tilstandsrapport - Kildebakkegårds Alle 66D, 2860 Søborg
  • Salgsopstilling
  • Energimærke - Kildebakkegårds Alle 66D, 2860 Søborg
  • Elinstallationsrapport - Kildebakkegårds Alle 66D, 2860 Søborg

Lars Danielsen

Indehaver - Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.