Kildeskovsvej 40A, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

121 m2 skønt dobbelthus – med super beliggenhed i Gentofte.

Dejlig nyere dobbelvilla i det skønne Kildeskovskvarter med alt inden for rækkevidde – Gentofte Sø, tennisbaner, svømmehal, skole, indkøb og station m.v.

Vinkelhuset er opført i 1997 og er virkelig funktionelt. Det fungerer som enkeltvilla med skøn lille ugenert og vedligeholdelsesfri have/gård – og ejerudgifterne er lave. Der er særdeles god rumoplevelse i huset med højt til det skrå kip og lækkert lysindfald.

Lille entré, to dejlige badeværelser – det ene med brus, det andet med kar. Køkken-alrummet ligger i sammenhæng med stuen, hvilket gør rumoplevelsen stor og med lækkert lysindfald fra store vinduespartier. Køkkenet fra 2015 er Invita holdt i gråt med hårde hvidevarer i stål. Stuen har hyggelig brændeovn, der kan varme hele alrummet og stuen op. Der er udgang fra køkken-alrummet til et skønt, fuldstændig isoleret gårdmiljø med store trædæk til at sole på om sommeren. Desuden stort dejligt masterbedroom med eget badeværelse. To værelser i hver sin ende af huset med ekstra brusebadeværelse.

Kælderen på 36 m2 indeholder stort godt vaskerum, opbevaringsrum og fint værksted samt yderlgiere mindre disponibelt rum til vinsamlingen.

God garage med plads til stationcar’en.

Huset er til seniorparret der ønsker at forenkle og blive i det skønne område – eller familien, der ønsker højt til himlen i lækre, praktiske og børnevenlige rammer.

Beliggenhed

Kildeskovsvej 40A, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Indehaver - Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.