Kirsebær Allé 7, Holte

Solgt

Beskrivelse

På stille børnevenlig og lukket villavej udbydes nu en af de mest gennemførte villaer i området til salg. Her er kredset for alle detaljer og straks man ankommer til huset fornemmer man det.

Huset er oprindeligt opført i 1935 og ligger på en 1.001 m2 stor solrig grund. Huset er i 2017/18 gennemrenoveret med gulvvarme i hele huset, alt inventar er specialfremstillet, i alle værelser og stuer er der flotte egetræs sildebensparketgulve. Herudover er der bl.a. nye Bøjsø døre og vinduer, nyt varmeanlæg, 3 badeværelser, Vola armaturer i messing, KNX el, efterisoleret og nyt terrændæk.

Huset byder på i alt 190 veludnyttede etagemeter, heraf 163 m2 bolig og 27 m2 underetage/kælder i tip top stand.

Huset er indrettet med flot hall, hvorfra der er adgang til to eksklusive badeværelser med fliser i grøn marmor samt vola armaturer i messing. Endvidere 3 store soveværelser med indbyggede håndlavede snedkerskabe. Underetagen byder på flot eksklusivt snedkerkøkken med alt i kvalitets hårde hvidevarer. Her er der plads til det store spisebord og hele familien. Endvidere hyggelig TV stue. Fra køkken-/alrummet og stuen er der udgang til den største træterrasse, hvor solen kan nydes hele dagen. Fra terrassen er der kig til haven, hvor ungerne kan lege mens I nyder et glas koldt hvidvin.

Endvidere flot bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt endnu et badeværelse.

For enden af haven finder I endnu en stor træterrasse med pergola, hvor lounge møblerne er med til at skabe den helt rigtige stemning.

Foran huset parkerer du bilerne på den ny anlagte stenbelægning.

En perle som skal opleves! Tæt på den skønneste natur og Holte Midtpunkt, hvor I klarer dagligdagens indkøb.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Kirsebær Alle 7, 2840 Holte

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.