Kirsebærvænget 2, 1. th., Kgs. Lyngby

3.750.000 kr

Beskrivelse

LÆKKER LEJLIGHED MED CENTRAL BELIGGENHED TÆT PÅ, S-TOG & LYNGBYS FANTASTISKE SHOPPINGSMILJØ

Så snart man træder ind i lejligheden, bliver man taget godt i mod af det nyere lyse køkken i flot stil med b.la. smukke New York subway fliser. Fra entreen er der også adgang til lejlighedens største soveværelse som fremstår lyst, i og med man har en skøn fransk altan med kig til grønt. Her er også gjort plads til pæne indbyggede skabe. Desuden er der adgang til et fint gæstetoilet fra entreen.

Fortsætter man videre kommer man til lejlighedens hjerte, nemlig den hyggelige og lyse stue. Her er både er plads til et større spisebord og tv hjørne. Stuen byder på lejlighedens anden franske altan, hvor man har mulighed for at åbne stuen op, når vejret tilbyder det. Fra stuen er der videre adgang til lejlighedens andet lyse soveværelse, som også har en god størrelse og igen med indbyggede skabe. Herfra er der adgang til badeværelset, som fremstår pænt og rent. Endvidere er der gjort plads til vaskesølje.

Alt dette får du med kort afstand til indkøbsmuligheder og det historiske Lyngbyfort, som er værd at udforske.

Så hvis du søger en helt igennem hyggelig lejlighed, som er perfekt som delelejlighed eller til den lille familie.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Kirsebærvænget 2, 2800 Kgs. Lyngby

Dokumenter

  • Salgsopstilling
  • Energimærke 18.03.14

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.