Lille Strandvej 26, 3. 1., Hellerup

Solgt

Beskrivelse

På attraktiv sundvej i Hellerup – 80 m2 med sundudsigt, altan og elevator

Absolut bedste beliggenhed på Lille Strandvej i Hellerup få rækker fra Øresund finder du denne meget fine lejlighed med elevator og dejlig altan.

Allerede før du går ind i lejligheden, mødes du af en imponerende udsigt over Øresund få meter væk. Du ankommer til din hoveddør via den praktiske elevator og den mindre svalegang med hyggelige blomsterpotter med lavendler og hortensiaer.

Stor velkomstentré, gang med stort pænt og indbygget garderobeskab, adgang til godt køkken med god bordplads og opbevaring – og skråt kig til vandet. Meget hyggelig stue med flot  vinduesparti i hele lejlighedens bredde, der giver afstressende udsigt til trækronerne, himlen og den skønne altan med adgang via dobbelte fløjdøre. I den store stue er der masser af plads til både spisebord og sofaafdelinger m.v.

Fint, stemningsfuldt soveværelse med to vinduer med eftertragtet udsigt til vandet! Her er plads til dobbelseng, lille arbejdsbord og indbygget skab. Godt flisebadeværelse i gråt og hvidt med stor bruseafdeling med glasafskærmning.

Skøn fælles have med græs, bede og store træer samt plads til kajak og boards!

Fin ejendom i pæn og vedligeholdt stand. Cykelkælder og vaskekælder. Tilhørende kælderrum til lejligheden.

Meget hyggelig og charmerende lejlighed, hvor du tager badekåben på og går direkte ned til Hellerup Strand 50 meter væk og tager din morgendukkert, måske du får lyst til at blive vinterbader?

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Lille Strandvej 26, 2900 Hellerup

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.