Lundtoftegade 82, st.th. København N.

Solgt

Beskrivelse

Smuk og smagfuldt istandsat 3 værelses på Nørrebro – indflytningsklar!

Her bor du i en meget flot og velholdt ejendom fra 1907 med nyere tag og vinduer, centralt beliggende på Nørrebro ved Nørrebroparken, Stefansgade og ikke mindst levende Nørrebrogade – med masser af handelsliv og leben.

Denne høje stuelejlighed på 94 kvm. er totalrenoveret for tre år siden af den nuværende ejer med meget høje standarder og rigtig god smag. Således fremstår lejligheden fuldstændig indflytningsklar også med de "dyre" rum renoveret.

Fin og charmerende entre/gang med god opbevaringsplads, der byder dig velkommen til denne dejlige bolig. I gangen er der desuden – smart – blevet plads til vaskesøjle!

Hjertet i ejendommen er det super hyggelige og store køkken/alrum i nordisk stil holdt i hvidt, gråt og egetræ, der indbyder til hyggelige stunder med familien og vennerne. Her er der spiseplads, indbygget bænk i vinduet, hvide elementer med hånddrejede egetræsgreb og god bordplads til de gastronomiske udfoldelser. To sammenhængede stuer ensuite adskilt af dobbelte fløjdøre. Den ene er i dag stor og lys opholdsstue med plads til den store loungesofa, stuk, plankegulve og himmelkig ad trefagsvinduerne mod gaden. Den anden fungerer som det yndigste børeneværelse med god plads til leg og hygge. Den lave bebyggelse på gaden giver et smukt lysindfald i stuerne. Fint og enkelt soveværelse med vindue mod den hyggelige gård og god plads til garderobeskabe for enden af rummet.

Smukt, elegant og meget veludnyttet badeværelse med et nordisk og organisk look med mørke gulvfliser med gulvvarme, hvid sanitet og en lækker stor bruseniche med glasvæg og rainshower. Vindue mod gården sørger for udluftning og lys i dette skønne rum!

Fem trin ned til den hyggelige, grønne gård med fælles grill, fælles havemøbler, vasketøjsstativer og legerum til gårdens børn.

Til lejligheden hører desuden et stort loftsrum.

Dette er en virkelig og sjælden Nørrebro-perle, hvor du desuden snart får glæde af den nye metro og den renoverede Nørrebro Station.

Lejligheden passer perfekt til det kvalitetsbevidste par, den lille familie eller som delelejlighed med tre lige store værelser og et fælles køkkenalrum.

#ForventLidtMere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Lundtoftegade 82, 2200 København N

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.