Mosebuen 52, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Skøn Vangede-villa på 168 m2 til den store familie

168 kvm. villa tegnet af den danske modernistiske arktitekt Ib Schwanenflügel i slutningen af 60’erne. Dejlig villa i høj kvalitet i niveauforskudte planer, fin carport og have.

Villaen er beliggende på en meget hyggelig villavej i centralt i Vangede, tæt på station, indkøb og Gentofte Sø. Også tæt på gode skoler som Bakkegårdsskolen og Busse privatskole.

Kæmpe entré med granitfliser og store vinduespartier byder dig velkommen til den lyse og rummelige villa. Her finder du også et godt gæstetoilet med mosaiksten og vægfliser. Fire trin op til værelsesafdeling med stort forældresoveværelse med kæmpe indbygget garderobeskab, børneværelse/kontor og flisebadeværelse i gråt og blåt med opmuret brus.

Fra entreen yderligere direkte adgang til to gode børneværelser.

Køkken med hvide elementer som let kan åbnes til spisestuen med udgang til terrassen og skøn sydvestvendt have. Kæmpe dagligstue med pejs og fritlagt murstensvæg samt store panoramavinduer mod den solrige have.

Villaen har masser af lys og plads samt kælder på 47 kvm. med plads til kolonial, vaskekælder og stor hobbyrum med plads til leg eller kan eventuelt anvendes til teenagerum.

Her får du Schwanenfügels solide kvalitet i form af stavparketgulv, indbyggede skabe og godt udnyttede kvm, masser af lys og fritlagte murstensvægge.

Her er en velholdt 60’er villa med gode muligheder for at flytte direkte ind med hele familien – eller modernisere og sætte dit eget præg.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Mosebuen 52, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.