Mosedraget 11, Herlev

Solgt

Beskrivelse

Moderne og flot 1-plans villa i eftertragtet kvarter! Bemærk: Energimærke C og meget flot tilstandsrapport!

Ejendommen er opført i 1995, men har gennem de senere år gennemgået en større renovering og fremstår i dag helt moderne. Dette bekræftes også af den flotte tilstandsrapport, samt energimærket med karakteren C! Foran ejendommen er der en dobbelt carport og en lille nydelig forhave. Man træder ind i en fin entré, der leder videre ind til det store, lyse køkken-alrum. Allerede her fornemmer man at huset er renoveret i gode materialer med sans for æstetikken. Køkkenet er åbent ind mod den store stue hvorfra der er udgang til en mindre overdækket terrasse og den store, men overskuelige have.

Huset byder endvidere på 2 flotte badeværelser, bryggers, samt 4 gode soveværelser.

Denne skønne 1-plans villa er beliggende i et skønt område, i en meget attraktiv del af Herlev. Man befinder sig i  skoledistriktet for Lindehøjsskolen og ligger nær ved gode institutioner, indkøbs- og fritidsmuligheder. Hjortespringbadet er kun få min væk, lige som at man ligger mellem mange attraktive grønne områder som f.eks. Sømosen, Hjortespring golfklub og Smørmosen. Beliggenheden er enormt attraktiv, samtidig med at man har gode adgangsmuligheder til byen.

Dette hus er noget ekstraordinært for området og en virkelig perle! Her kan man flytte ind, uden at skulle bekymre sig om renovering af huset!

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Mosedraget 11, 2730 Herlev

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.