Mosegårdsvej 59, Gentofte

7.995.000 kr

Beskrivelse

Unik ”New Yorker” moderne bolig med fantastiske lysindfald. Parklignende botanisk have med stort separat atelier.

Her får du Gentoftes nok mest cool og kreative bolig istandsat og indrettet af designerpar med mange lækre og særlige detaljer. Boligen skal opleves!

Beliggende tæt på Vangede Bygade, grønne områder ved Nymosen og Gentofte Vangede Idrætsforening. Samtidig tæt på gode skoler, offentlig transport og København.

Huset er fra 1930’erne og har gennemgået en større modernisering og renovering, således at huset fremstår i perfekt stand – klar til indflytning.

141 kvm. velindrettet bolig og 40 kvm. anneks/udhus til atelier, arbejdsrum e.lign. Huset er helt gemt fra vejen og dermed træder man ind i en eventyrlig verden, både inde og ude. Haven er en frodig oase med hyggelige kroge og masser af plads til udfoldelse.

Forgang og lækker entré med indbyggede skabe. Fra entreen er der adgang til super flot gæstetoilet i industrielt look med hvide fliser og klinkegulv i lyst grå. Forrum udnyttet til kontor med ovenlysvindue, desuden endnu et værelse med høje franske sprossedøre og vinduer med fantastisk lysindfald. Boligens hjerte er et stort åbent køkken alrum som er forenet med hvide vægfliser fra gulv. Med højt til loftet, et stort ovenlys, køkkenets stålelementer og betongulve minder alrummet allermest om et New Yorker loft! Her er det lykkedes at skabe en cool og rå stil, som samtidig emmer af charme og stemning. Alt er sammenhængende og lyset strømmer ind fra alle sider. Den skønne stue – med direkte udgang til den fuldstædig ugenerte træterrasse, er udstyret med pejs og panoramavinduer mod himmel og træer. Her er der rigtig loungestemning og råhygge foran pejsen. Fra køkkenet er der desuden adgang til ekstra værelse. Dejligt forældresoveværelse i enkel japansk stil med ovenlys, indbyggede skabe og walk-in closet/børneværelse. Fra soveværelset direkte indgang til et skønt, hvidt karbadeværelse i fliser fra top til bund samt ovenlysvindue. Desuden muret bruseniche og skydedøre til separate murede sektioner med toilet og vaskesøjle. Fra badeværelset er der tilmed udgang til haven til terrassen og annekset og en pergola gangsti til tørresnore og brændestabel. Annekset er ombygget til funktionelt atelier med kæmpe panoramavinduer mod nord samt matterede ovenlys. Her er der mange muligheder for udfoldelse: Som atelier, forretningskontor, gæstehus eller det hele på en gang.

Ugenert og imponerende stor have med kæmpe træer, gemmesteder og hyggekroge samt et halvåbent overdækket shelter til cykler og affaldsspande. Huset har nyt tag, betongulve med gulvvarme kombineret med smukke trægulve.

Kom og oplev en sand perle – hjemmet for dem der ønsker en absolut gennemdesignet og cool bolig med mulighed for kreativ udfoldelse.

Forvent lidt mere…

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Mosegårdsvej 59, 2820 Gentofte

Dokumenter

  • Salgsopstilling

Lars Danielsen

Indehaver - Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.