Nansensgade 64, mezz. tv. København K.

Solgt

Beskrivelse

Høj stuelejlighed med stor altan på vej!

På den charmerende Nansensgade i hjertet af København, ligger denne pæne og lyse lejlighed. Lejligheden er en meget høj stuelejlighed der føles som en 1. sal. Ejerforeningen er veldrevet og ejendommen fremstår pæn med pudset facade.

Lejligheden er en klassisk 3. værelses der er oplagt som delelejlighed. Man træder ind i en fin fordelingsgang hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum. Mod gaden har man 2 stuer-ensuite, der er adskilt af en fransk dør. Stort soveværelse mod gården. Endvidere er der et godt og stort badeværelse samt et nydeligt køkken.

Foreningen får opsat altaner i løbet af 2019. Der vil komme udgang fra køkkenet, således at man bevarer muligheden for at bruge værelset og de 2 stuer separat. Altanen vil have udsigt over foreningens hyggelige gård.

Denne lejlighed er oplagt både til den lille familie men også som delelejlighed.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Nansensgade 64, 1366 København K

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.