Nørrebakken 28, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Skøn arkitekttegnet Vangedevilla på 210 etagemeter til den store familie.

For enden af en blind vej ligger det skønne 60’er hus, beliggende 100 meter fra Bakkegårdsskolen og 300 meter fra Vangede Bygade. Siden husets opførsel i 1963, har villaen kun haft en ejer, som har passet meget på huset i alle årene. Således fremstår det velholdt, har en rigtig god planløsning inklusiv en fin gildestue i kælderen med plads til billard, bordtennis eller teenagerum.

Villaen har stor og lys stue med hyggelig pejs i midten og panoramavinduer mod den skønne have og horisonten. I vinkelsammenhæng hermed dejlig spisestue med mulighed for at åbne til køkkenet og få et praktisk og kæmpe stort køkken-alrum. Det nuværende køkken er holdt i træ og fliser i naturfaver og stålkomfur. I køkkenet er der også en god spiseplads.

Værelsesafdelingen har tre gode værelser, heraf et master bedroom. Karbadeværelselset har ovenlys og er i pæn, original stand. Der er desuden et ekstra værelse med eget pænt gæstetoilet i indgangspartiet, perfekt til gæsteværelse eller kontor.

Her får du en velholdt villa med store åbne rammer men med hyggefaktor overalt, skøn terrasse, stor sydvestvendt have, dobbelt carport og fin kælder med god og praktisk vaskekælder samt yderligere et opbevaringsrum.

Masser af lys overalt og gode muligheder for at flytte direkte ind med hele familien – eller modernisere og sætte dit helt eget præg, hvor det også er muligt at bygge til på den store grund på hele 967 m2 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Nørrebakken 28, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.