Nørrevangen 15, Rødovre

Solgt

Beskrivelse

200 ETAGEMETER I NYDELIG MURERMESTERVILLE PÅ ATTRAKTIV PLACERING

Charmerende og velholdt murermestervilla i børnevenligt kvarter. Her er man nær Islev Skole, Islev Badet samt gode indkøbsmuligheder. Endvidere er man nær grønne områder som Ejby Mose, Vestvolden og Kagsmose.

Ejendommen er en nydelig rødstensvilla på 101 m2 i stueplan samt en rummelig og meget anvendelig kælder.

Der bydes velkommen i fordelingsentréen, som giver adgang til den store og lyse stue. Herfra træder man videre ind i endnu en stue, som er lavet som tilbygning. Køkkenet ligger i forbindelse med stuen og giver derfor rig mulighed for et åbent køkken-alrum, hvis dette ønskes. Endvidere byder villaen på et godt og rummelligt soveværelse med plads til det, der skal være. Soveværelset ligger i forbindelse med endnu et værelse. Stueetagen byder ligeledes på et lækkert badeværelse med flot terrazzo gulv og smukke fliser.

Kælderen byder på god funktionalitet og højt til loftet samt 3 gode værelse, hvoraf det største værelse er i forbindelse med et mindre værelse.  Derudover byder kælderen på et fyrrum og et nyrenoveret badeværelse. Denne etage er perfekt som teenageafdeling.

Til huset hører tillige stort, opvarmet opbevaringsrum samt garage.

Denne ejendom er perfekt til børnefamilien, der søger en solid ejendom i et attraktivt kvarter.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Nørrevangen 15, 2610 Rødovre

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.