Nybrovej 167, Kgs. Lyngby

Solgt

Beskrivelse

Renoveringsprojekt eller byg dit eget nye hus med sydvestvendt have på en 680 m2 grund, hvor du kan bygge hus på til 204 m2!

Velkommen til Nybrovej 167 i Kongens Lyngby. Her finder I denne charmerende villa, som ligger tæt på både den attraktive Engelsborg skole, indkøb i Lyngby Hovedgade, Lyngby og Bagsværd Sø, Lyngby Fort og Lyngby S-togsstation – bedre bliver det ikke.

Ejendommen har været hjem for ejer i 43 år og fremstår med en gulpudset facade, der brydes af mørke vinduesrammer . Bilen parkeres i den tilhørende carport, og herefter kan I fortsætte indenfor, hvor 178 etagemeter breder sig ud over 108 m2 i stueplan og 70 m2 kælder. Boligen fremtræder reel, om end det er oplagt at modernisere, hvis I ønsker et mere tidsvarende udtryk. Det giver jer desuden også rig mulighed for, at udforske alle de muligheder, som hjemmet byder på, hvis blot der tilføres lidt frisk energi.

I træder ind i en entré, hvorfra huset udfolder sig. I kælderen finder I en fordelingsgang, der giver adgang til to disponible rum, et fyrrum, vaskerummet samt to gode depotrum – oplagt til opbevaring. Følger I trappen tilbage i stueplan, finder I to værelser. Køkken-/alrummet byder på et U-formet køkken, og ved vinduet er der fin plads til spisebordet. Stuen tilgås gennem dobbeltdøre. Herinde kan I glæde jer over et stort rum, der let lader sig indrette med sofa foran den skønne brændeovn. En dejlig udestue på ca. 25 m2 giver jer desuden endnu et dejligt opholdsrum, hvorfra I kan betragte haven.

Kan I se potentialet? Bestil en fremvisning.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Nybrovej 167, 2800 Kgs. Lyngby

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.