Øverød Vænge 1, Holte

Solgt

Beskrivelse

I anden række til Søllerød Sø med sø kig.

Kvalitetsvilla fra god byggeperiode (1937).

I alt 330 etagemeter fordelt på 3 plan, heraf 115 m2 brugbar underetage.

Til den pladskrævende familie.

Tilbagetrukket fra Øverødvej på lukket vej.

Unik og meget charmerende vinkælder som dine venner vil misunde dig.

Syd og vestvendt solrig have med swimmingpool.

Tæt på gode skoler, indkøb samt natur.


Lyder til fristende? Så læs du blot videre her:

Parker bilen i den dobbelte garage. Indbydende hall med højt til loftet og med adgang til alle husets 3 plan. Pænt spisekøkken med mindre spiseplads samt direkte adgang til spisestuen, hvorfra der er kig til haven. Da køkkenet ligger opad spisestuen er der mulighed for at lave køkken-/alrum såfremt man måtte ønske det. I forbindelse med spisestuen finder du rummelig stue med synlige bjælker i loftet samt stor åben pejs, som indbyder til hygge når middagen er indtaget. Fra dagligstuen er der udgang til stor overdækket terrasse, hvor mange forårs, sommer og efterårsaftener kan tilbringes.

På første sal finder du 4 gode værelser samt stort ældre brusebadeværelse, hvor du har mulighed for at lave det som du ønsker det. Fra flere af værelserne er der en rigtig god udsigt over Søllerød Sø.

Underetagen er yderst anvendelig og byder på stort ”multirum” som i dag anvendes som ekstra stue samt kontor (mulighed for opdeling såfremt man ønsker det).Der er fra rummet udgang til den overdækkede terrasse. Super hyggelig vinkælder som dine venner vil misunde dig. Endvidere finder du ekstra badeværelse, vaskerum samt endnu et disponibelt rum.

En kvalitets villa hvor du også selv har muligheden for at sætte dit præg.

Lever drømmen her?

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Øverød Vænge 1, 2840 Holte

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.