Øverødvej 112, Holte

7.795.000 kr

Beskrivelse

NU UDBYDES DENNE HELT IGENNEM FANTASTISKE FUNKIS INSPIREREDE INDFLYTNINGSKLARE VILLA MED GODE LØSNINGER OG MED KIRKESKOVEN I "BAGHAVEN" .

Når hoveddøren åbnes bliver man bestemt heller ikke skuffet. Ejendommen har netop gennemgået en større renovering og fremstår lys, flot og indflytningsklar.

Man bliver budt velkommen af en lys entré med højt til loftet og med flot trappe til 1. sal. Fra entréen er der adgang til et flot, nyt bruse badeværelse. Endvidere flot nyt køkken med alt i hvidevarer. Stort spisestue og TV stue samt ekstra værelse som kan bruges til kontor eller som legeværelse for ungerne. Fra stue og køkken er der direkte udgang til ugeneret solterrasse og haven med gamle frugttræer. I stueetagen finder du ligeledes bryggers.

1. salen byder på hele fire værelser af god størrelse, herunder kæmpe master bedroom med eget walk-in closet, adgang til master-badeværelse samt direkte udgang til altanen, hvorfra der er en god udsigt mod Kirkeskoven. Foruden forældrebadeværelset finder I også endnu et luksuriøst badeværelse med kar.  

Alt dette er beliggende med kun 5 min. afstand til Holtes midtpunkt, der byder på lækre cafeer og masser af indkøbsmuligheder. Derudover har man skønne grønne områder i form af Kirkeskoven og Søllerød Sø, som indbyder til hyggelige gåture. Ønsker man at dyrke sport i Holtes smukke natur er der selvfølgelig også mulighed for det. Dette kan bl.a. gøres ved en omgang golf på Søllerød Golfklub’s fantastiske 18 huller bane. Alt dette kun 20 min fra København.

Huset opvarmes med naturgas og byder også på garage med elport samt redskabsrum.

Lever drømmen her? #Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Øverødvej 112, 2840 Holte

Dokumenter

  • Tilstandsrapport 05.11.18
  • Salgsopstilling
  • Energimærke 05.11.18

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.