Ordrup Jagtvej 87, Charlottenlund

Solgt

Beskrivelse

Flot og attraktiv villa på hele 238 etagekvadratmeter med central og fredelig beliggenhed i Charlottenlund.

Centralt beliggende i Charlottenlund udbydes denne flotte, klassiske villa. Kun få minutters gang til Ordrup Station, Skovshoved Skole og selvfølgelig Skovshoved Havn hvor man kan nyde udsigten til Øresunds blå bølger.  

Ejendommen fremstår i flot, indflytningsklar stand og byder på hele 238 etagekvadratmeter fordelt på 2 etager. Ved nærmere besigtigelse træder man ind i den lange fordelingsentre, som giver adgang til alle stueetagens rum.  Til højre for entreen ligger dagligstuen, der med sine brede vestvendte vinduespartier, gør stuen lys og indbydende. I forlængelse af dagligstuen ligger husets samlingspunkt, det rummelige køkken-alrum. Herfra har man udgang til den store vestvendte terrasse, hvor der er rig mulighed for at nyde sommersolen fra formiddag og frem til kl. 20.30. Køkkenet er opført i dansk design fra Svane og udført i lyse materialer. Til venstre for fordelingsentreen er der to gode, regulere værelser. Herefter ligger der et flot og velholdt badeværelse, som er udført i travertin klinker med gulvarme. Beliggende ugeneret for enden af entreen kommer det et store master bedroom.

Mellem over- og underetagen ser man den flotte trappe udført i massivt asketræ som fører ned til den lyse og yderest anvendelige kælder. Kælderen er ikke godkendt til beboelse, hvorfor ejendommen har en lavere ejendomskat. Kælderen indeholder en hall samt tre store, anvendelige disponible rum, som alle har lyse gulve af asketræ, samt fritlagte bjælker. Endvidere er der et godt badværelse med brus samt vaskemaskine og tørretumbler.       

Området byder på et godt naboskab, hvor der sættes en dyd i et solidarisk og venskabeligt miljø. Ydermere er man centralt placeret til såvel indkøbsmuligheder som gymnasium, skoler og Skovshoved Idræts forening (SIF).             

Til ejendommen følger en flot chaussestensbelagt indkørsel som flugter med den indbydende forhave. 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Ordrup Jagtvej 87, 2920 Charlottenlund

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.