Ordrupvej 76, 2. tv., Charlottenlund

Solgt

Beskrivelse

New Yorker lejlighed midt på Ordrupvej med to altaner.

Midt på attraktive Ordrupvej med alt inden for rækkevidde, skønt butiksmiljø, specialbutikker og grønne områder. Et par kilometer fra Øresund.

Nyligt renoveret lys og luftig 2V lejlighed i loft-stil med to dejlige altaner. Hyggelig opholdsstue med biopejs i den murede reol, skønt åbent køkken-alrum med hvidt køkken med Bosch hårde hvidevarer samt direkte udgang via fløjdøre til ny vestvendt altan med plads til fire ved spisebordet. Herfra smukt kig ud over områdets grønne haver.

Fra stuen er der skydedøre til soveværelset, der er udstyret med skabe og udgang til mindre altan. Badeværelset er lækkert istandsat med lyse, beige fliser og vaskemaskine praktisk installeret i skab.

Lejligheden er beliggende i en velfungerende ejendom fra 1933, som har fået nye 3-lags vinduer for to år siden, der er eget kælder- og loftrum, fælles have og vaskeri. Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Her finder du en skøn, moderne lejlighed tæt på indkøb, S-station og cafeer. 5 min. cykeltur til strand.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Ordrupvej 76, 2920 Charlottenlund

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.