Ordrupvej 76, 4.tv., Charlottenlund

Solgt

Beskrivelse

Smuk og stor lys 2V på Ordrupvej – øverst med to skønne udsigtsaltaner

Midt på attraktive Ordrupvej hvor du får glæde af et dejligt butiksmiljø med små, lækre specialbutikker og cafeer – tæt på Øresund og Dyrehaven.

Nyligt renoveret lys og luftig 2V med to altaner og stor opholdsstue. Skønt åbent køkken-alrum i gråt med messingdetaljer og corianbordplade, med praktisk indbygget vaskemaskine samt direkte udgang til ny vestvendt altan med plads til fire solpladser. Herfra smukt kig ud over områdets grønne haver og Dyrehavens trætoppe.

Du kommer ind i den fine entré med indbygget garderobeskab, herfra videre til køkkenet i åben forbindelse med det store opholdsrum, hvor der er plads til stueafdeling med direkte udgang til den skønne altan via fløjdøre. Desuden spiseafdeling med plads til familie og venner.

Stort og lyst indretningsvenligt soveværelse med indbygget skab og rigtig god plads til dobbeltsengen – og udgang til mindre altan med morgensol.Lyst, klassisk og indbydende badeværelse med terasssogulv, væghængt toilet og nye hvide fliser på vægge og siddebadekar.

Lejligheden er beliggende i en velfungerende ejendom fra 1933 som har fået nye 3-lags vinduer i 2016/17, der er eget loft og kælderrum, fælles vaskeri og fælles have.

Her finder du en skøn og velistandsat, lejlighed hvor lyset strømmer ind – smukt sat i stand med flotte plankegulve. Lige klar til indflytning. Tæt på indkøb, S-station, cafeer og 5 minutters cykeltur til strand.

#forventlidtmere

Beliggenhed

Ordrupvej 76, 2920 Charlottenlund

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.